Polisanmälan

1
Hej jag har en ganska så nystartad enskild firma.
Nu har jag en kund som inte har velat betala för sig och påstår att han inte beställt reperationen jag utförde. Denna biten är "löst"
Men den delen som jag byte ut till kunden borrade jag ett hål i så att den var i samma skick som när jag tog på mig uppdraget!
Nu ska han polisanmälla händelsen. om jag inte åtgärdar värmepumpen som det gäller i detta fall!

Min fråga kan han komma någonstans med detta? då jag borrade hål i den sak jag bytt, Vilket innebär att den är i samma skick som innan?
90
Hej, tråkig start du fått med kunder som vill bråka. låter mycket märkligt. skrev ni inget avtal från början? Du lämnar ju den tillbaka i sitt ursprung, men tyvärr kanske ord kan står mot ord-kan någon av er bevisa att det verkligen såg ut så innan. Svårt att tro att du ska få något problem med detta, men det beror ju också på vem som det är som du tvistar med. Det finns ju en hel del rådgivning som du säkert kan få ifrågan. Om du är med i något fack eller någon företagarorganistation finns säkert gratis hjälp. Sedan finns det självklart jurister du kan kan fråga-men dessa gör oftast inget gratis. MVh Billy
www.affelin.se www.facebook.com/AffelinBda

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.