Bitcoin - framtidens sätt att betala

13
Jag tänkte passa på och starta en tråd om bitcoins som vi kan använda för diskutera alla issues kring hur man tar emot betalningar och liknande med denna nya valuta.

Bitcoins är en otroligt innovativt sätt att handla som är helt dicentraliserad - dvs ingen enskild enhet styr valutan. Systemet är hyfsat säker och omsätter i dagsläget närmare $100.000.000 i bitcoins. Alla bitcoins kan man självklart växla till och från olika valutor på ett flertal olika sajter - bl.a mtgox.com.

Här är en riktigt bra introduktionsvideo för bitcoins:
[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Um63OQz3bjo[/video]

Nu har jag iaf själv implementerat bitcoin payments i min egen webbutik via https://bitpay.com/. Funkar utmärkt. Så länge kunden har bitcoins att spendera. 😃

Finns i nuläget många som vill köpa bitcoins så det är enkelt att sälja också. Mt.gox själva omsätter ca 1.15 miljoner dollar i bitcoins varje dag. All info finns online eftersom bitcoins är en helt öppen system. Alla kan trada sina coins med vem de vill och varje transaktion godkäns av hela nätverket. Riktigt cool koncept som är helt oberoende av gammaldagsvalutan.

Funkar såhär ungefär:
* Du säger att du vill beställa något.
* Du får en bitcoin adress av mig som du ska betala till.
* Du lägger ut en transaktion på nätverket som säger att dina coins ska till mig.
* Jag verifierar med nätverket att du har betalat. Nu kan endast jag "spendera" dessa coins.
* Jag skickar varan till dig.
* Nu kan jag omvandla bitcoins till cash via en exchange eller köpa något med dessa coins som man gör med vanliga pengar.
Få en webbplats med drift, utveckling och ebutik med flera betalningslösningar. Börja sälja dina saker online - det lönar sig. Skicka mig PM för offert.
3

Det är lätt att känna sig överväldigad när man börjar utforska krypto ”spacet”, men där finns rätt vettiga resurser för att komma igång. Ett exempel på detta är https://simplecryptoguide.com/sv/ som syftar till att tillhandahålla en objektiv introduktion för personer som är nya inom kryptovalutaområdet.

 

 

De flesta börjar med att lära sig om ”giganterna” så som BitcoinEthereum eller Dogecoin

 

 

Annars var ju Shiba Inu uppe i media ganska nyligen efter en galen ökning, men denna medför också något högre risk eftersom denna inte är lika etablerad.

https://simplecryptoguide.com/sv/
2
Det är en skam att ett projekt som månen har blivit nedskräpat.
2

Det som verkligen upprörde mig som investerare i kryptovalutor är att ett stort projekt som LUNA tog ett språng och drog med sig inte bara det ekosystem som det byggde på (bestående av hundratals projekt och investerare), utan hela kryptovalutamarknaden. Jag hoppas att antalet bedrägliga projekt och programvaror (t.ex. för handel) kommer att bli mycket mindre i framtiden, eftersom bluffrobotar som bitcoin champion recension redan är irriterande. Jag förstår att det är omöjligt att bli av med den helt och hållet.

2
Jag har nyligen börjat utforska kryptovalutamarknaden och letar efter sätt att tjäna pengar på den. Jag hittade en intressant plattform, immediategranimator, där AI hjälper till att hitta lönsamma affärer. Har någon av er provat det här? Är det säkert att använda och kan man verkligen tjäna pengar med det? Jag skulle uppskatta era tankar och erfarenheter!
4
Att bli rik över en natt är sällsynt. Rikedom tar tid att bygga, även de entreprenörer som blir rika snabbt har arbetar i flera år med sina projekt. Självklart finns undantag. Jag tror inte på bitcoin så mycket, väldigt riskabelt och svårt att sätta sig in i. Aktieindex och investmentbolag sägs vara rätt så bra.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.