Har jag tabbat mig?

17
Jag har ni registrerat mitt bolag på Skatteverket. Har även skickat in anmälan till bolagsnamnet. Företagsnamnet har börjat sprida sig lite nu och nu börjar jag fundera - tänk om det inte blir godkänt?!?

Vad gör man då? Vad för skäl ska det finnas för att nekar ett bolagsnamn.

Jag har arbetat med denna idén i 8 månader och planera att lansera i slutet på augusti så jag har haft det hemligt för alla jag känner men när jag fick företaget registrerat började det sprida sig lite genom t.ex. att snabbt ökande "gillare" på facebook.

Men nu är jag livrädd att det inte blir godkänt hos bolagsverket?
Kanske lite dumt av mig att inte vänta tills jag fått det godkänt men ja, det är lätt att vara efterklok.
355
1
Du skriver du har registrerat dig hos skatteverket men för att få ditt bolagsnamn registrerat måste du registrera dig hos bolagsverket. Kan det vara där du har tabbat dig?
26
1
Hej, du har reggat dig för F-Skatt hos skatteverket, och det är klart?! Nu väntar du på att få godkänt på företagsnamnet från bolagsverket?. Om du gjort din research innan så borde du sett om det fanns andra företag med samma namn. I så fall finns risken att bolagsverket nekar ditt namn, men om det inte finns någon med samma namn så kan du vara ganska lugn. Man skall däremot inte ropa hej förens man är över ån!
Med vänlig hälsning Secton Detektivbyrå http://secton.se Specialister på spaning och utredningar som otrohet, familjeärenden och bakgrundskontroller.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.