Kontoutdrag till revisor?

44
1
Hej!

jag har en händelse i mitt företagskonto som är en kund jag beställt vara till och skickat till, men fakturan han fick var felaktig och därför kan jag inte bokföra detta eftersom det kommer bli snurrigt när kunden fått annan faktura jag annan, revisor annan.

Min fråga är, revisor bokföringskonsult sköter all pappers arbete, behöver jag lämna kontoutdrag till dom ? tänkte mest så jag slipper förklara vad detta är för uttag?

Nu blev detta svart... vilket jag vet är riskigt, men det var 1 kund och felet är åtgärdat, är det någon risk för 1 kund som blivit tagen svart? Varan blev inte heller tullad och momsad när den kom till sverige eftersom leverantören inte skickade detta mot ett företag utan mot privatperson.... så allt är snurrigt med denna ordern.

Han är inte företagare som jag sålt till utan privatperson som är nöjd över sin produkt han fått av oss.

Jag behöver hjälp nu...

Kan jag ta denna svart och hoppa över denna ordern helt så jag slipper oroa mig mer för denna ?
MVH ASLAN
589
1
Du frågar här, på ett offentligt forum, om du ska ta en försäljning svart? Vad tror du dig få för svar på en sån fråga? Och ja, du måste lämna kontoutdrag till den som bokför (det är INTE revisor som gör det), han/hon ska kunna stämma av varje transaktion på bankkontot.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.