Hjälp med namn, vem/vilka vänder man sig till?

3
Hej!

Jag ska precis starta en webbshop, med egendesignade smycken. Jag hade ett namn jag först valde men har ångrat mig, det kändes inte rätt. Så ska nu byta. Jag har haft en del förslag men de är redan upptagna.
Men webbshopen börjar bli klar, så det är bara namnet som saknas.

Vet inte om nån här kan hjälpa mig. Eller vilka jag vänder mig till, nån byrå, grafisk designer, vem?


Mvh Elle
1
Vad är det för smycken? Vanliga/viss kategori eller stil? Vill du ha ett beskrivande namn eller ett påhittat? Eller ett påhittat som antyder någonting kanske? Är det riktat till svenskar eller internationellt?
3
Det är örhängen, armband, halsband, earcuff, berlocker, alltså lite allt möjligt. Allt som är trendigt, populärt just nu. Stilar finns det allt från vanlig, till rock, till chick, till retro, till som jag sa det som är inne just nu. Har sett att många har typ design by, eller liknande. Hade det först men det är så många som har det. Vill inte ha mitt namn heller har jag kommit fram till. Funderade på dessa, men kollade upp domänen och de var upptagna: glitzy (finns nån butik som har accessoarer) addit (add.it) (nån kommunikationsbyrå, tror jag det var) Annars gillar jag dessa namn (som redan finns alltså): OXXO, Ichi, dazzling, frozza.
2066
2
Maganda Alahas "Vackert Smycke" på filipinska (enligt Google). Båda orden och kombinationer av dem är lediga som domännamn.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.