Undersökning på egenföretagare

2
Hej,

Vi är två studenter på Högskolan Kristianstad. Vi heter Anders Fritz och Yang Luong. Just nu skriver vi en kandidatuppsats i företagsekonomi där vi undersöker påverkansfaktorer på svenskt entreprenörskap. För att kunna fullfölja vår uppsats genomför vi en enkätundersökning via e-mail. Vi kontaktar er i förhoppning om att ni kan delta i vår undersökning som tar ungefär 5 minuter. Vi vore väldigt tacksamma om ni deltog då varje respondent är ett ett stort bidrag i vårt arbete.

Som tack för att ni ställer upp lottar vi ut trisslotter. För att få ut en eventuell vinst krävs det någon form av kontaktinformation som ni fyller i längst ner på undersökningen. Företagsnamn behöver inte lämnas om ni önskar vara anonyma men all information kommer behandlas konfidentiellt och ingen enskild respondents svar kommer lämnas ut.

Länk till enkäten: https://spreadsheets3.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDZ5NE9vZmg1MnFKMkVrOXBnY0RNWWc6MA

Kontaktinformation:
[email protected]
[email protected]

Tack på förhand.

Hälsningar,
Anders & Yang
2
Hej! Ni som kikar på denna tråd, om Ni råkar vara entreprenör, var vänlig och fyll i vår enkät eftersom ert svar är mycket viktigt för oss och vårt arbete. MVH Anders & Yang
2066
2
Hej! Jag förstår inte upplägget, t ex frågeställningen: "I vilken grad anser du att dessa faktorer är ett hinder för dig som entreprenör?" Sedan kommer påståendet/faktorn jag ska värdera: "Är konkurrens ett hinder?" Ska jag värdera faktorerna i förhållande till rubriken/frågan eller i förhållande till påståendet i faktorn själv då denna också är ställd som en fråga? Jag hade också gått igenom de språkliga bitarna och ägnat några timmar till åt att putsa på frågorna och frågeställningarna om de ska ligga till grund för en kandidatuppsats.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.