Att fira jubileum

185
2
Jag har en fråga till alla er som haft era företag en lite längre tid. Hur har ni valt att fira jubileer? Har ni bjudit till fest? Haft speciella produkter ni annars inte brukar ha? Haft jubileumspriser?

Mitt företag fyller 5 år i januari och det vore kul att uppmärksamma på något sätt! Berätta gärna hur ni har gjort! (Eller vad ni skulle tycka vore kul att mitt företag gjorde - jag är sångerska och kulturproducent.)
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se
2066
22
Jag har generellt jobbat som vanligt och kommit på typ ett halvår efteråt att: Oj då... nu har det visst gått 5/10/... år igen ;)
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
185
2
Då låter det som att du har att göra iaf ;)
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se
2360
49
Grattis 5-åring, var det så länge sedan jag skrev till dig. Det är ett bra förslag och till det bör man ha god tid för planering för att även sprida sitt varumärke. Lycka till i fortsättningen.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
185
2
Jo men visst. Snart är det fem år sedan jag drog igång :) Och ja, varumärket sprids allt mer. Väldigt roligt. Uppnådde mitt "spridandemål" för 2010, så nu är det dags för nya mål och nya år :)[br][br][br][quote author=lars arenander link=topic=8234.msg37097#msg37097 date=1292542785][br]Grattis 5-åring, var det så länge sedan jag skrev till dig. Det är ett bra förslag och till det bör man ha god tid för planering för att även sprida sitt varumärke. Lycka till i fortsättningen.[br][/quote]
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se
47
Att bjuda in till fest kan väl vara trevligt?  8)
|  - A&R, founder of Dekor Records
|  - Musician, composer & producer
|  - Music industry blog
185
2
[quote author=System link=topic=8234.msg37159#msg37159 date=1292667486][br]Att bjuda in till fest kan väl vara trevligt?  8)[br][/quote][br][br]Givetvis kan det vara trevligt med fest (om någon orkar gå på fest i januari efter lucia, jul, nyår, trettondag och tjugondagknut) :)[br][br][br][br]Hur har ni andra gjort? Är det ingen som firar?
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.