Känner du till Svenska Branschtidningen?

35
Jag har tidigare varnat för Näringslivsrespons och fler har råkat illa ut med dom och någon har sagt att de bytt namn.

Idag ringde en kvinna och sa att hon fått i uppdrag av redaktionen att intervjua folk som jobbade inom "hus och hem" till nästa nummer. Jag har aldrig hört talas om detta och jag tyckte nog att det lät misstänkt likt Näringslivsrespons eller vad de heter nuförtiden. Bad henne skicka ett nummer så att jag fick se vad det var för slags tidning och därefter återkomma, hon hänvisade då till hemsidan: www.branschmagasinet.se. Snygg sida men den säger mig inte mycket.

Kvinnan som ringde hade inte heller den där hurtfriska tonen som försäljare i regel har, snarare lät hon lite negativ som om hon förväntade sig motstånd - eller kanske skämdes för vad hon gjorde...?

Någon som känner till om detta är samma skumraskföretag så varna för allt i världen, alla småföretagare har inte råd att bli avlurade 15000 eller vad de nu tar.
2066
2
Verkar ha funnits ett tag. Företaget bakom heter R&D Förlag AB, några kommentarer: http://www.rejta.se/omdome/271617/R%26D+F%C3%B6rlag+AB
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
35
Ja, det var ju både ros och ris. Ni är säkert medvetna om att företagen själva anlitar familj och vänner att skriva positiva kommentarer så egentligen får man ta både reco och rejta med en nypa salt. Jag misstänker att detta är före detta Näringslivsrespons, eller samma herrar bakom.
2066
2
[quote author=November link=topic=8194.msg36870#msg36870 date=1291705122][br]Jag misstänker att detta är före detta Näringslivsrespons, eller samma herrar bakom. [br][/quote][br][br]Jag hittar inga belägg för det, har du någon anledning att tro det? Näringslivsrespons äga av PH Holding AB.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.