Skapa spel likt de på Facebook

26
Är det någon som har koll på hur avancerat det är att ta fram spel likt de som finns på facebook. Farmville cafeworld fishworld och sådana.

Är sugen på att ta fram ett sådant!
2066
2
Vad har du för erfarenhet/bakgrund/kunskap?[br][br]Beror på ur vems perspektiv du räknar. Det är inte speciellt tekniskt komplicerat om du har kunskap och erfarenhet. Eftersom du frågar antar jag att du inte har det. En treårig utbildning som programmerare ger dig tillräckligt med kunskap för att klara av projektet funktionsmässigt utan alltför mycket onödiga nybörjarmissar, till det kommer du sedan att behöva några duktiga grafiker och gärna en eller två designers/projektledare.[br][br][br][edit] Det går naturligtvis även att göra det helt själv också, men då krävs det en hel del mer tid och kunskap eller ett intensivt intresse. Det känns mer som ett hobbyprojekt än som något att satsa på.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
26
Jag har ingen kunskap alls och tänkte mer att ett företag eller en duktig person skulle göra det. Men rör det sig om heltid i ett år för en person eller är det något som kan kodas på en månad?[br][br]Grafiken är inte det viktigaste. Jag tror mer på ett spännande upplägg med bra spelkänsla.[br][br]Jag har en affärside bakom detta men behöver veta mer om kostnaden för att ta fram spelet och om och när det går att räkna hem.
1
Jag skickade dig precis ett mail på den adress du angivit i din profil. Kontakta mig gärna här om du inte fick det.
2066
2
http://games.slashdot.org/story/10/07/11/1339235/Zynga-Investment-May-Herald-Google-Games
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
26
Se där ja! Google ska vara med överallt.[br][br]"Zynga is supposedly PayPal's biggest single customer.."[br][br]Fantastiskt att folk köper saker i dessa spelen för så mycket pengar. Allt för att visa sin vänner att de har en ny traktor i farmville eller en kaffekokare i sitt cafe :)
MabyBaby
Det är väldigt ledsen att dessa spel på en gång inte hittade rätt popularitet och idag har alla glömt dem...

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.