Tips till er som behöver ta ett starta-eget-lån!

17
VEtt företag som lånar ut pengar till oss som vill starta företag men inte har råd att leva på starta-eget-bidraget! Man kan låna upp till 100 000 kr, och de hjälper till med det mesta!

https://lan.bank2.se/lana/se/starta-eget-lan/

Deras beskrivning:
"Starta eget lån är ett lån som du som privatperson och företagare kan ta. Pengarna förbinder du dig att använda i ditt företag. När du tar ett Starta eget-lån hos Bank2 behöver du inte lämna någon säkerhet för lånet. Du behöver heller inte lämna in någon affärsplan eller budget. Vi tror på dig och din egen drivkraft att lyckas!"
Svensktillverkade, naturliga hudvårdsprodukter online : http://www.svensksalva.se
2066
2
Fast med en rörlig ränta på 8.8%, 6 års avbetalning och första året utan amortering kostar ett lån på 100000 ganska mycket. Ett vanligt banklån ligger på hälften, ska du ändå ha det som privatperson - kolla om det går att belåna bostaden, då kommer du ner en bra bit till.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
9
Du kan nog betala av i egen takt utöver den ordinarie amorteringen och utan säkerhet så är det rätt höga räntor för företagslån från andra banker också.
Cognitus Psykoterapi och Utveckling
- Specialist på utbildningsfilm inom psykoterapi -
223
[quote author=taaamara link=topic=6861.msg32168#msg32168 date=1269526184][br]"Du behöver heller inte lämna in någon affärsplan eller budget."[br][/quote][br][br]Om man uppfattar detta som en fördel ska man kanske fundera över om man verkligen ska starta eget.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.