Förpackningar - kostnad?

2
Jag har en idé om att börja tillverka en produkt till vilken jag i så fall behöver en förpackning i askform med de ungefärliga måtten 10 cm hög, 6 cm bred och 3 cm tjock samt ett enklare tryck. Vad tror ni det skulle kunna gå på per ask? 1:-? 10:-? 100:-? Hur mycket billigare kan det bli om jag bara låta trycka upp papper för att sedan klippa ut och vika ihop förpackningarna på egen hand, alternativt att tryckeriet (eller vart man nu vänder sig) trycker upp och skär till förpackningarna så att jag enbart behöver vika ihop dom själv?

Kan tillägga att om jag nu bestämmer mig för att börja tillverka den här produkten så ämnar jag beställa 200-300 askar till en början.

Och ja, jag förstår att ingen kan ge mig ett exakt pris men jag vill bara ha ett ungefärligt! 🙂
1165
På www.packoplock.se finns det en så kallad Visitkortslåda med måtten 97x60x35mm (ArtNr 798002). Den kostar 3kr/st att köpa i 100-pack. [br][br]Sedan vet jag inte vad det är för tryck du skall ha, men med en färglaser och lite etiketter kan man komma rätt långt.[br][br]Att specialtillverka en låda med tryck i de serier du pratar om blir dyrt, säkert en bit över tian per styck.
2
Tack för svaret![br][br]Jag satt och kollade på polarens cigarettpaket igårkväll och ett sådant kan mycket väl passa till min planerade produkt, själva locket på paketet är nästan som gjort för den! Tror ni det finns möjlighet att hitta någon tillverkare som bla. producerar cigarettpaket eller är det sånt som företagen sköter själva?
40
Av egen erfarenhet så vet jag att det är rätt dyrt att tillverka egna askar. Det kan bli billigt per styck, men du måste beställa så stora kvantiteter att det blir svårt att hantera till en början. Gör som skribenten ovan skriver, använd packoplock, ring och fråga, de kan häjlpa dig att hitta rätt ask.
[B]Beställ Exklusiva Visitkort[/B]
www.visitkortexperten.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.