finansiell vadslagning

2
Känner ni några bra sajter för finansiell vadslagning?
187
En sökning på google gav en hel del på frasen "finansiell vadslagning" [br] [br]Om de är bra eller inte? I alla fall intressanta träffar.
Frilansande människa
3
[quote="melterina"]Känner ni några bra sajter för finansiell vadslagning?[/quote] [br]Hej Melterina, betonmarkets har öppnat en svenskspråkig sajt, man kan tydligen få en gratis bonus om går till finansdirekt.se, kanske något för dig
3
Hej, har provat finansiell vadslagning ett tag nu. Nappade på de 10 gratis euro i startbonus via finansdirekt.se för ungefär en månad sedan. Kontosaldot uppe i 90 euro, inte mycket, men det har varit rafflande med alla de möjligheter och kombinationer som står till buds.
2
[quote="Företagaren"]Hej, har provat finansiell vadslagning ett tag nu. Nappade på de 10 gratis euro i startbonus via finansdirekt.se för ungefär en månad sedan. Kontosaldot uppe i 90 euro, inte mycket, men det har varit rafflande med alla de möjligheter och kombinationer som står till buds.[/quote] [br] [br]Tack! Svarar lite för sent men det gjorde jag också, 10 euro gratis fungerar fortfarande! Ska se hur det går nu.
3
Lyckas i genomsnitt i 7 fall av 10 att lyckas med min vadslagning. Har ökat kontots värde betydligt sedan start. Lycka till du också!
37
Någon som kan uttala sig om ifall det är mer lönsamt än solid poker och rakebackavtal? [br] [br]/ J

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.