Någon som känner till Linkstar???

193
Hej, blev kontaktad av ett visst företag vid namn Linkstar på e-post, där de frågar om jag är intresserad av att sälja annonsutrymme på min hemsida.

Jag har ingen aning om hur de hittat mig och mitt företag. Vilka är de? Någon som sålt annonsutrymme på sin hemsida och vill dela med sig av sina erfarenheter?

Deras webbadress är www.linkstar.co.uk.
2066
2
Inte personligen, men följande verkar ge en blandad bild:[br]http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1097032[br]http://blogs.computerworld.com/web_advertising_linkstar[br]http://blogbitesman.net/2007/12/20/just-saying-no-to-link-spam/[br]http://www.acorndomains.co.uk/general-board/39635-linkstar-media.html
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
193
Tack Jonathan, det var verkligen ingen kul läsning! Tyckte väl att det lät lite för bra för att vara sant först, varför skulle de överhuvudtaget vilja annonsera på just min sajt. Har svarat dem att jag inte är intresserad av att deras "annonsering" med spammade länkar.[br][br]Om jag hade valt att tacka ja till deras erbjudande hade det antagligen slutat med att Google stängt ute min sajt pga spammade länkar. "De" har hundratals domäner som de jobbar med i sin verksamhet, och man ser bara toppen på spamberget. Det är det inte värt. [br][br]Dessutom blir det svårare för dem som arbetar seriöst med sin sajt för att att komma högt i sökindex.[br][br]Var och en gör som denne vill, men ett varningens finger verkar vara på sin plats för dessa aktörer, det finns fler än bara Linkstar.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.