sälja reklamplats på hemsida

11
Hur fungerar det om man vill sälja reklamplats på en hemsida och man vill inte använda något affiliateprogram eller liknande?
11
Ingen som har erfarnet att sälja reklamplats till företag?
187
Fungerar!..Tjaa den som är intresserad av din typ trafik tar helt enkelt kontakt med dig. [br]Man kan ju också göra en plats där man ser att annons utrymme är tillgänglig.
Frilansande människa
11
Betalar annonsörerna per klick eller per månad? Och hur mycket kan man sälja plats för?
187
Hur mycket annonsören/Du kan ta betalt, betalar beror helt och hållet på vilken typ av trafik, och vilken trafikmängd du kan generera. [br] [br]Hur man betalar beror nog på. Har man en sprid trafik, alltså besökare som sträcker sig över ett stort spektrum är det nog bäst för annonsören att betala för klick. Har din sida en väldig riktad trafik, lämpar det nog bäst med månadsbetalning. [br] [br] [br] Hur stora summor det kan röra sig om kan jag tyvärr inte säga. Ett tips för att skaffa sig en uppfattning om vad liknade sidor som din tar, kan du göra en förfrågan. Naturligtvis avslöjar du inte att du är en "konkurrent" Uppför dig som vilken ”kund” som helst, och avböj senare. [br] [br]Ett finare ord för detta är ”Marknadsundersökning” :wink:
Frilansande människa

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.