Gratis webbsida!

30
1
Jag har ett par webbsidor med unika designs som är byggda på Joomla, dessa webbsidor behöver jag ha i min portfolio och med det söker jag företagare som behöver en webbsida, så klart så är webbsidorna helt gratis.

Skicka mig till [email protected] om ett intresse finns.
106
Jag förstod inte riktigt vad du skrev. Du söker alltså efter företagare som vill ha en webbsida gratis? Du erbjuder dig att göra webbsidor gratis för du behöver flera exempel i din portfolio? :) [br][br]För övrigt så kan jag också rekommendera Joomla som är ett alldeles utmärkt sk CMS, så det är inget dåligt erbjudande, hör av er till Simonee om ni saknar webbsida idag. :)
Mitt företag: [URL=http://intelligentmammals.se/]www.intelligentmammals.se[/URL]
Min bokföringsguide: [URL=http://bokforamoms.se/]www.bokforamoms.se[/URL]
Min roliga tvåspråkiga blogg: [URL=http://alltommig.nu/]www.alltommig.nu[/URL]
30
1
[quote author=Taz_1999 link=topic=4040.msg18907#msg18907 date=1214662271][br]Jag förstod inte riktigt vad du skrev. Du söker alltså efter företagare som vill ha en webbsida gratis? Du erbjuder dig att göra webbsidor gratis för du behöver flera exempel i din portfolio? :) [br][br]För övrigt så kan jag också rekommendera Joomla som är ett alldeles utmärkt sk CMS, så det är inget dåligt erbjudande, hör av er till Simonee om ni saknar webbsida idag. :)[br][/quote][br][br]Jo precis, jag erbjuder alltså företag en gratis webbsida. Jag får väl skylla min otydlighet med att jag skrev från mobilen :vissla

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.