mall till en arbetsmiljöplan?

48
Hej är det någon som har en gratis mall till en arbetsmiljöplan? 

skulle underlätta enormt mycket samt slippa ta kontakt med t ex en arbetsmiljökonsult som kan plocka åt sig rätt så mycket pengar för ett par timmars jobb....

tacksam för svar  🙂

mvh Johan
720
Har du totalentreprenaden eller är samorningsansvarig? I så fall funkar nog denna (vi har själva använt den som grund för en mall när vi har en totalentreprenad ) men annars är e nog i mesta laget. Det går ju iofs också att bara använda de sidor du behöver.
589
1
Tror att du glömde länka där, Redkon.
720
Sorry :-[[br][br]http://www.ampguiden.net/sa/node.asp?node=76
3
Du kanske ska gå en utbildning annars så lär du dig både göra en plan samt andra delar av lagar och regler inom arbetsmiljö: http://www.utbildning.se/affaersmannaskap_etik___231__.html?
2360
37
Tur att jag inte visste om alla kurser jag skulle ha gått en gång i tiden när jag blev affärsman men det har funkat rätt bra i alla fall i 45 år ungefär, fast egentligen är det 12 år till. :D :D :bravo.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
3
hehe. Jag vet, ibland kan det gå inflation i kurser. Nyckeln är att veta vilka man ska gå och gå dem av rätt anledning. Samt så klart att verkligen följa upp dem och se till att man lär sig något av dem. snittpersonen i Sverige utbildar sig ju 6 dagar per år, dock så går egenföretagare bara på 0,5 dagar per år. Här tror jag det finns en risk att man håller igen lite för mycket.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.