Biddonnet - något att nappa på?

114
Har blivit uppringd av företaget BidOnNet.se som vill förmedla jobb (webbdesign) åt oss. Ja egentligen var det nog cellit eller några sådana som ringde, och jag brukar dra öronen åt mig rejält av telefonförsäljare eftersom de försökt med så mycket skit tidigare.

Det här skulle kosta 1700 om året eller så, och de förmedlar folk som vill ha hemsidor åt oss. Säljaren säger upp till 40 jobb i månaden ska förmedlas (glädjesiffra antar jag), man kan tacka nej och man kommer själv överens med kunden.

Jag är som sagt ofta skeptisk av princip till telefonsäljar-tjafs, men det här har jag funderat på om man ska nappa på. Förmedlar de bara 1 jobb om året som leder till en ny kund så har man ju fått igen de där pengarna.

Vad tror ni andra? De skulle ringa tebaks på fredag.

321
Säg att du vill ha som villkor att minst en seriös kund ska förmedlas, och att du betalar först då. Om de säger att de kan förmedla ca 40 kunder har de ju ingen anledning att säga nej till detta kravet. [br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
758
1
Fungerar det inte som så att om du betala 1700: - så får du vara med och [br]lämna anbud på de kunder som skickas till just ditt företag, som även skickas till[br]alla andra hemsidortillverkare.[br]Ungefär så..
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
114
[quote author=Sinnenas Teater link=topic=3809.msg17758#msg17758 date=1208965906][br]Fungerar det inte som så att om du betala 1700: - så får du vara med och [br]lämna anbud på de kunder som skickas till just ditt företag, som även skickas till[br]alla andra hemsidortillverkare.[br]Ungefär så..[br][/quote][br][br]Hmm, det är möjligt... framställdes lite annorlunda på telefon. Men bra att man kan kolla hemsidan lite innan, så man har lite mer på benen.[br][br]Ehh, ok. SQl-fel, stavfel... hemsidan verkar lämna en del att önska.
2360
37
Det Stefan pratar om fanns och finns förmodligen kvar och i det fallet där jag hjälpte en företagare fick han byggupplysningar men det fick alla andra också. Mycket jobb, stressigt och dåligt slutresultat var kontentan. Jag styrde om verksamheten till mer lönsam och stressfri och istället för att det brakade ihop håller han på enl. mina instuktioner, nu fortfarande ca 15 år senare.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.