Nyheter

85
Jag håller på att bygga en hemsida inom ett speciellt ämne (hemligt för tillfället). Jag funderar på att eventuellt ha nyheter om det här ämnet. Nu undrar jag hur det generellt fungerar med nyheter. Vi kan ta som exempel antingen fiske, motorsport eller något annat. Var kan dessa skaffa nyheter till sin hemsida om de inte själva har möjlighet att ha reportrar på plats osv? Får man kolla på andra personers hemsidor eller tidningar och ta nyheter därefrån men skriva med egna ord? Eller hur funkar det hela för hemsidor med nyheter?

Mvh Rasmus
85
Inte mycket aktivitet i allmänt  :-\
2066
22
Inte mitt område, sorry.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
640
9
Hejsan! [br][br]Kika på denna lösningen: [br][br]www.presswire.se[br][br]Verkar ok. [br][br]MVH[br][br]R
57
Du kan i stort sett leta upp nyheter vart du vill och skriva med egna ord, men ange var du hittat informationen. Kan vara värt att kolla upp vad som krävs när det gäller att ange källor och liknande. Kolla http://kollakallan.skolutveckling.se/ och http://www.regeringen.se/sb/d/1920 för utförligare info.
2360
49
När jag hjälper de som vill starta företag läser jag allt det där tråkiga som är så viktigt att kunna. Mycket av vinst får man direkt och sedan hela tiden. Titt som tätt ser jag på forumet hur man brinner och slänger sig och reg företag och tänker efter, efter i stället för före. De som gör som ovan kan ge mycket god information av värde.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.