Får jag dela ut reklamprylar utanför arenan?

20
Hej allihop och tack för ett härligt forum!

Jag överväger att köra en grej inom reklam och profilartiklar och kollar nu på lite prylar som är lämpliga att dela ut vid stora evenemang som konserter eller idrottstävlingar. Jag säljer alltså reklamplatsen på dessa prylar till företag och delar sedan ut dessa gratis till publiken på evenemangen i fråga. Min fråga rör nu själva utdelandet av prylarna.

Får jag dela ut dessa reklamprylar utanför exempelvis konserter och fotbollsmatcher eller måste jag kolla upp detta med företaget som ordnar konserten eller arenaägaren/fotbollsklubben? Får jag kanske till och med göra det inne på arenan? Kanske måste jag erbjuda de som håller i konserten eller arenaägaren en viss ersättning?

Tack på förhand och kör hårt!

Marcus P
1616
4
Jag skulle rekommendera dig att kolla med ex "Göteborg & Co" [url=http://www.goteborg.com/default.aspx?id=6863]http://www.goteborg.com/default.aspx?id=6863[/url] om vad som gäller i Göteborg. De handhade under VM i Göteborg vilka som fick annonsera och vilka som fick ha försäljning eller utdelning av reklamprodukter i samband med VM. Kanske är det olika från arrangemang till arrangemang men det har dem troligen full koll på.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b][br]
Må väl!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.