Hjälp av sin kommun

640
5
Hej på er alla!

Jag sitter och funderar på om jag missat något viktigt i mitt företagande. Sitter man och läser tidningen så dyker det ena exemplet efter det andra upp om företag som fått hjälp av sin kommun med både lokaler, rekrytering med mera med mera.

Finns det någon här inne som har några exempel på hur ni fått hjälp av er kommun eller vad det konkret är som kommunerna hjälper till med så skriv gärna om det här.

Trevlig helg!

MVH

R
758
1
Näringslivskontoret i respektive kommun brukar kunna hjälpa till med lite av varje.[br]En viktig sak som dessa kan hjälpa till med är hur kommunen fungerar, vilka som göra vad osv. Nyttig kunskap för många företag.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
28
Jag har inget exempel men som sinnenas teater säger så är det bara att fråga dem. Har kommunen en plan för orten så tar de fram den hjälp och de kontakter som du behöver. Få företagare ta chansen att använda det vi betalar skatt för..
640
5
Hej! [br][br][quote]Få företagare ta chansen att använda det vi betalar skatt för..[/quote][br][br]Ja det är märkligt att man inte får information om detta. Gillar själv inte massa bidrag och stöd men det skulle vara trevligt om man spelade på samma villkor. [br]Själv kan jag inte heltidsanställa någon som sitter och undersöker och söker bidrag.[br][br]MVH[br][br]R
2360
37
Detta gäller nog endast storindusti som alt tänker flytta verksamhet utomlands med rätta ofta. Svenskt småföretagsskatteklimat är fullkomligt under isen sedan årtionden, och det är märkligt att så många förfarande finns kvar inkl. mig själv, iaf en kort tid till.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.