BERÄKNING

118
1
Jag har en fråga angående prissättning av en "produkt". Vart ska man vända sig för att få den bästa prisbilden som är lämplig att ha för en produkt eller ett avtal? Har läst om att man kan vända sig till kommunen som har "specialister", kan det stämma? Det är en produkt för daglig varuhandeln, som kan komma att se ut som ett avtal med ett genomsnittligt pris eller en bestämd % på vad deras reklamintäkter kan ligga på.

Tack på förhand
Dennis
Jobbar på att förverkliga drömmar.
118
1
Mojo, kom igen nu! ;)
Jobbar på att förverkliga drömmar.
1616
4
Jag måste väl inte svara på allt?  :giggle
Må väl!
1616
4
Sitter och funderar på vad du egentligen menar med prisbild på "avtal".[br][br][quote]prisbilden som är lämplig att ha för en produkt eller ett avtal?[/quote]
Må väl!
1616
4
Det du ska ta hänsyn till för produkten är dina produktionskostnader (samtliga) och löpande kostnader rörande vidareutveckling och marknadsföring. Du bör också jämföra om möjligt med dina konkurrenter och deras produkter. Men frågan är lite luddig vad för typ av produkt du avser. Eller var det avtal? 
Må väl!
2066
2
Bästa prisbild, för dig, är ju det pris där du får bäst avvägning mellan antal kunder och vinst. Dvs, "lagom" ;) Så mycket betalt du kan ta utan att kunderna sviker eller känner sig lurade.[br]En bra, och uppenbar, början är väl att se vad dina konkurrenter tar i dag. Sen kan du jämföra med vad du erbjuder och om du kan ta mer betalt eller har råd att ta mindre.[br][br]För några som helst mer specifika svar får du nog lägga upp mer information.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.