Digitalkamera

53
Hej! Har funderingar på att köpa en digitalkamera men är osäker på vad jag ska välja.. Har bestämt mig för antingen en Ixus 55 eller Ixus 750...Det som skiljer dom åt i stort sett är att Ixus 55 har 5megapixel och den andra har 7megapixel...http://www.canon.se/for_home/product_finder/cameras/digital/index.aspIxus 750 är naturligtvis dyrare och lite lite större...men jag har väldigt svårt att bestämma mig...jämför gärna kamerorna på canons hemsida och hjälp mig bestämma mig!!
50
Nu skall jag vara lite jobbig men jag vet att Ricoh GX8 är en riktigt bra kamera. Kolla in den.
187
Enda jag vet är att man inte ska vända sig till de som har fler än 4 - 5 Meg pixlar, bilden blir mer och mer onaturlig med fler pixlar. [br] [br]Läste det på konsument sidan som hade olika tester.
Frilansande människa
53
[quote="Lomonosov"]Nu skall jag vara lite jobbig men jag vet att Ricoh GX8 är en riktigt bra kamera. Kolla in den.[/quote] [br] [br]Jo de verkar vara en kanon kamera men jag e ute efter en kompaktkamera och jag gillar canons design så de lär bli en canon... [br] [br][quote]Enda jag vet är att man inte ska vända sig till de som har fler än 4 - 5 Meg pixlar, bilden blir mer och mer onaturlig med fler pixlar. [br] [br]Läste det på konsument sidan som hade olika tester.[/quote] [br] [br]Tack för tipset, det ska jag ta med mig och i sådana fall lutar det ju åt Ixus 55... [br] [br]Nån annan som har tips?
50
Nu är jag ju part i målet eftersom jag säljer RIcoh kameror men jag själv använder en Ricoh Caplio R2. Kanonkamera för dig som vill ha en kompaktkamera. Dessutom har de en bra drullegaranti. Kolla in det.
53
Nu har jag varit och handlat...blev en canon ixus 55...är kanon nöjd än så länge... :D
187
Lycka till och mycket nöje med kameran!
Frilansande människa

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.