Försäkringsskydd?

14
Vilket försäkringsskydd behöver en som har enskild näringsverksamhet?

Det är ett lite förtag vid sidan om anställning som sköts i hemmet.
Iréne
http://www.skrivarsidan.nu
http://www.poeten.se/irene
507
1
Det beror nog lite på vad du sysslar med! Det bästa är nog att ringa ett försäkringsbolag och höra med dem! [br] [br]Någon annan med erfarenhet av försäkringar.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
187
Dannes råd är nog det bästa! [br]Men första tanken är försäkringar som skyddar dig vid en eventuell inkomstbortfall, eller om du har utrustning/verktyg i bil eller i bygnad så att försäkringen täcker för just det stället och utrustning. [br]Eller en försäkring som täcker en eventuell klantighet som orsakar skador för kunden. :roll:
Frilansande människa
14
Tack för svar! :D [br] [br]Företaget håller både med tjänster och varar, så någon form av [br] ansvarsförsökring är nog aktuell. Utrustningen är datorer, skrivare, [br] digitalkameror, skrivare och annan kontursutrustning. Alla utrustning [br] används också privat. [br] [br]Jag är mest rädd för att försäkringsbolaget ska försöka kränga ett [br] onödigt stort och dyrt skydd.
Iréne
http://www.skrivarsidan.nu
http://www.poeten.se/irene
187
[quote]Jag är mest rädd för att försäkringsbolaget ska försöka kränga ett [br]onödigt stort och dyrt skydd.[/quote]Skrattar [br] [br]De försöker alla att göra oavset vilken business det är så det är ju bra att man är så förbered som möjligt.
Frilansande människa

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.