Vill börja och starta mitt första företag men vet ej vart jag ska börja

0
Hej!

Jag vill pröva starta ett företag (AB) men vet ej vart jag ska börja, kan ingenting om det och känns som att jag bara går runt och fantiserar om min affärside men inte kommer någon vart med den?
1008
85
Hej, Roligt att du vill bli företagare. Det är dock en väldigt bred fråga du har. Jag skulle allmänt säga att man ska börja med att skaffa sig kunskapen om det man ska sälja. Det finns ju många delar man bör ha lite koll på som företagare, men man behöver inte vara mästare på alla (som många verkar tro). Dock bör man ha lite koll. Det är snarare så att man ska veta sin styrka och hitta andra som kompletterar i de delar som behövs. Det kan vara partner, anställda eller leverantörer. Har du gått någon starta-egetkurs? Det skulle ju kunna tillföra lite koll. Du är välkommer att skicka pm om du vill jobba fram en mer anpassad plen för hur ditt företag ska komma igång på ett bra sätt.
www.bocekonomi.se - Redovisning, nyföretagande, företagsutveckling
16
[quote="Johan Boström" post=41743]Hej, Jag skulle allmänt säga att man ska börja med att skaffa sig kunskapen om det man ska sälja. [/quote] Lustigt, jag skulle precis till att säga det samma. 👍 [quote="Tai Lung" post=72384]Hej! Jag vill pröva starta ett företag (AB) men vet ej vart jag ska börja, kan ingenting ?[/quote] Som Johan redan var inne på: [b]Sök jobb som säljare.[/b] Det är där din riktiga utbildning till företagare startar. Att gå på företags/entreprenörs skola och plugga är fint och lära teoretiska kunskaper, men (efter min mening), så lär och utbildar livet dig bättre i detta tillfälle. Som företagsägare/entreprenör så måste du kunna sälja. Där en av de viktigaste grund läggande kunskaper som du behöver att lära dig Du lär dig mycket på det; både om säljet, sätta målsättningar, om skapa mänskliga kontakter och om person psykologi/socialt beteende ([i]för exempel kroppsspråk[/i]) . Investera i dig själv genom att köpa böcker och utbildning om ämnena och studera dessa undertiden som du jobbar och praktiserar som säljare. Detta för att det är viktigt att du applicerar den teoretiska kunskapen på jobbet från de böcker/utbildningar mv. som du pluggar på kvällarna/helgerna.. Här är några duktiga killar som du kan lära från som är väldigt duktiga på försäljning: [i]Bruce King: [url]https://bruceking.co.uk/[/url] Benjamin Dennehy: [url]https://www.uksmosthatedsalestrainer.com/[/url] Max Söderpalm: [url]https://soderpalm.se/[/url] Jordan Belfort: [url]http://jordanbelfort.com/[/url][/i] Lycka till! Mvh. Daniel
Kvalitet är bättre än kvantiet. | Mitt bolag: https;//takemarket.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.