Produkt + 7-eleven = hur går man tillväga?

3
Hej alla!

Jag har en produkt som jag vill sälja till 7-eleven. Jag vet garanterar att de kommer att vilja köpa de av mig. Nu har jag lite frågor innan jag ringer till 7:en!

När du de vill köpa av mig .. hur går det till?

Betalar de mot en faktura, kontant eller hur går det till?

Om vissa inte säljer? Måste jag köpa tillbaka de då?

Är helt ny så ha lite överseende 🙂

Go Kväll!
40
1
Om det blir en deal så blir det självklart mot faktura, något annat är otänkbart. Även om 7-elevenbutiken har en ägare så tror jag nog att du behöver få till ett avtal med 7-eleven Sverige. Kontakta ditt regionkontor och hör dig för hur de ser på saken.[br][br]http://7-eleven.se/kontakt.html
355
1
Det vanliga idag är att du tar betalt efter vad butiken sålt. Titta på ICA eller Coop exempelvis. Du kör ut varor och får påskrivet. Sedan åker du tillbaka veckan efter och tar tillbaka de varor de inte fått sålt i butiken(om det gäller färskvaror förstås). Du fakturerar sedan det de sålt. Kan bli lite besvärligt för en butik att behöva slänga en massa varor som de redan betalt för.[br]Jag antar det handlar om någon förpackning eller liknande. När det gäller färska grönsaker, mjölk och så vidare kan ni säkert teckna ett annat avtal.
3
Tack så mycket för svaren! [br][br]Det är inte en färskprodukt. Vi säger att det är en leksaksbil i plast. [br][br]Skulle jag då behöva åka runt till alla Sveriges 7:en butiker och hämta -> sedan fakturerar det som sålts efter en vecka? [br][br]Borde det inte gå bra med att jag skickar ut en pall med leksaksbilar till deras lager och de sedan skickar ut dom? [br][br]Sedan efter en månad faktureras allt. [br][br]Jag kommer att gå till huvudkontoret i Sverige och presentera den inom några veckor!
109
Lycka till!
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
6
Börjar bli nyfiken på hur det gick! Om du nu varit där än vill säga:)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.