Äldreboende!

4
Jag är intresserad av att starta upp ett eget äldreboende.
Skulle vilja ha lite tips från folk vad ni tycker att ett bra äldreboende ska erbjuda.
Jag har arbetat på flera olika företag både privat och komunalt men tycker inte att de gör det bästa av situationen. Jag binner verkligen för att arbeta med äldre och vill göra det bästa för dem deras sista tid. Jag tror inte att det är så många i min ålder som verkligen brinner för det, så jag tror att det kan vara en bra idé rent affärsmässigt.
Så, vad har ni för tips om vad jag kan tänka på? Tror ni att det kan vara en bra idé att starta upp ett äldreboende som har det lilla extra?  ;)

Tacksam för alla svar och idéer!
3
Kul och annorlunda idé![br][br]Allt handlar väl egentligen om att få in "kunder" och då är väl kommunal sektor störst del att få in dem via, så god kontakt med respektive ansvarig där är väl att rekommendera.[br][br]Personligen är jag alltför ung för att veta hur rutiner går till när man ska flytta till äldreboende. [br][br]Min spontana reaktion är att det blir stor satsning ekonomiskt då du behöver väl utbildad personal 24/7 samt mycket dyr utrustning.[br][br]Kanske ta och besöka ett boende i någon grannkommun/län?[br][br]Lite feedback iaf!
ed vänliga hälsningar

Linus Andersson
10
Hej![br]jag går i samma tankar (jag bedriverdriver med ett par kompanjoner en verksamhet i dag riktad mot denna kategori av människor).[br][br]Kan du höra av dig och berätta lite mer hur du tänker omkring detta.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.