Dela affärsidéer med forumet, dela gärna era.

4
Hej, är det bara jag som översvämmas av produkt idéer? Varje företagare säljer ju en produkt, fysisk eller i form av en tjänst. Vad har ni för idéer? Dela gärna och diskutera dem.

Kognitiva funktioner är superviktiga, de som rör koncentration, fokus och minne är essentiella för att orka med läsning, klara av uppgifter och behålla motivationen. Därmed har en hel industri skapats för att förstärka dessa egenskaper, nämligen kosttillskott för hjärnan, likt proteinpulver för muskler.

De består mestadels av örter såsom Gotu Kola, Lions Mane, Ginkgo Bilbao, Rosmarin och över 15 andra. Vidare säljs omega 3 syror, vitaminer och såklart koffein. Redbull och de flesta läskedrycker marknadsför energipåslag. Däremot är de produkterna väldigt begränsade, vissa är bra för minnet, andra för koncentration och en del för energi.

Min tanke, idé, vision, är en produkt med flertalet örter med aktiv förbättring av fler områden än ett. Att blanda in och skapa ett kosttillskott som är supernyttigt. 

Finns här någon med erfarenhet av kosttillskott som kan dela med sig sin erfarenhet av användandet, rekommendationer osv?

Dela gärna en egen idé till diskussions nytta.

Tack och hej,
Edgar Sarkayan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.