Stara egen smyckebutik

0
Hej !Mitt namn är Mai . Jag har altid vill starta egen smycke butik. Själv gör smycke,
Butiken som jag drömmer om är att jag skulle kunna göra egen smycke och sälja. samtidig köpa in några andra smycke från marknaden.
Jag undrar mycket kommer det att kosta ? och hur det går till. Tack för svar Mai
367
28
Hej Mai Nawan [b]Din fråga är både lätt och svår att svara på[/b]. Det kostar i allmänhet mycket pengar att öppna en butik. Att hyra butik i ett shoppingcenter där det går mycket folk, där får du betala stora summor i hyra och avgifter. En butikslokal på en gata där det går Bara lite folk är billigare- men bortkastade pengar-. [b]Men man behöver ingen butik för att sälja och tjäna pengar[/b]. Du kan visa din kollektion för grossister. Du kan kanske om möjligt vara med på lokala mässor och marknader. Du kan sälja dina smycken på nätet. Du behöver ingen egen e-handel eller liknande. Du kan sälja på t.ex. Tradera och Ebay. Där är de absolut lägsta säljkostnaderna och du kan nå kundämnen: tiotusentals människor, som är intresserade av smycken. Om du inte är bekväm med att sköta försäljning on line - på nätet- (så kan du få hjälp med den delen så finns det många som kan hjälpa till med detta) Och du betalar ofta bara en procentsats på smyckepriset. Där på Tradera och Ebay får du betalt i förskott och skickar varan när kunden betalt. Lättare kan det inte bli.
Redaktuellt
4
Om du vill starta en smyckesbutik men inte har stort kapital så kan jag rekommendera att du börjar med att sätta upp en hemsida (droppshipping) som är inriktat på detta. Beroende på vad som kommer skilja din smyckesbutik ifrån andra så kan det gå relativt fort att tjäna bra med pengar på detta. exemeplvist: .smycka.se hoppas detta hjälper
https://holdingbolag.se/

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.