Safespeed

507
1
Har Ni läst om denna affärsidé? Företaget Safespeed erbjuder sig att betala dina fortkörningsböter mot en fast avgift per år (Inom vissa ramar).www.safespeed.se/Danne
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
507
1
Vad tycker Ni om denna idé? Läste i tidningen att det var några jurister eller likande som var emot detta. [br] [br]/danne
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
53
Personligen tycker jag att det låter som en helt sjuk idé
7
En originell idé, helt klart. :roll: :wink:
9
Hmm.. Ja, vad ska man säga? [br]Det fungerar ju i praktiken som ett försäkringsbolag för fortkörningar, men hur ofta händer det att man kör för fort egentligen? [br] [br]Ganska skum idé måste säga. ;)
ikael Söderström
[email protected]
http://www.czdesign.se
3
Fråga snarare hur ofta någon inte kör för fort. Trafikryttmen ligger ju i stort sätt alltid minst 10-15 km/h för fort. [br] [br]Om jag ska vara helt ärlig så kan jag enklare svara på när jag följt alla hastighetsgränser än när jag inte gjort det. Vem ligger inte 80-90 på en öppen 70 väg t.ex. [br] [br]Jag tycker idéen är klockren, speciellt nu när det är 30 i stort sätt hela sthlm-city. Har kört runt i stan hela dagen och det va inte många som höll den gränsen. [br] [br]Sen hur det är ur moralisksynvinkel är en annan femma, men idéen tycker jag är bra.
2
Precis som poffe säger så är idéen ganska lustig och för en del kanske bra, men moralen är inget vidare. [br]Tvivlar på att det kommer bli juridiskt möjligt, då hela affärsidéen indirekt uppmanar folk att bryta mot lagen.
3
Som jag fattat det så har de redan kollat upp allt juridiskt och fått fram att det inte är olagligt. Bl.a. justitiedepardementet och vägverket har sagt att det inte bryter mot lagen.
2
Det var som tusan. [br]Då kanske man rent av skulle ta o utnyttja tjänsten när det blir aktuellt ;)
2
Safespeed gick i graven innan de ens hann köra igång... [br] [br]De som antagligen knäckte dem var [url]www.tagen.se[/url] som var först ut med det smarta konceptet. De är också de klart största på detta även om det numera har dykt upp flera som erbjuder samma sak.
507
1
Ok, jag visste inte att det fanns fler aktörer på den marknaden! [br] [br]Du är välkommen att anmälla dig som medlem Roger! [br] [br]/Daniel
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.