Börja importera produkter från asien bygga eget märke

1
Det bästa som jag gjorde under tiden jag pluggade var att sälja och importera saker från asien, har man bara lite startkapital, google lite och hittade denna artikel.Det bästa som jag gjorde under tiden jag pluggade var att sälja och importera saker från asien, har man bara lite startkapital, google lite och hittade denna artikel.Möjligheter på blocket och tradera.I Sverige har Internethandeln utvecklats på samma sätt som i Amerika men inte kommit lika långt, svenskar gillar inte droppshipping och marknaden har därför anpassat sig till detta. Vid en närmare titt ser man att många av annonserna handlar om produkter från Asien inköpta billigt för att säljas på den svenska marknaden, det kan handla om skor, väskor, mp3spelare, i princip allt möjligt, skillnaden är betalningen. Oftast utger sig säljaren för att han har en mp3spelare han vill bli av med men i själva verket sitter han på 50 stycken av samma modell och samtidigt gör återkommande beställningar samma vecka. Köparen tror fortfarande att det enbart är han som köper den enda vara som bjuds ut i annonsen. I Sverige har inte betalningsmedlet paypal slagit igenom lika mycket som i andra länder utan betalningen sker oftast kontant, postförskott eller internetgirot.När man skall utöva denna typ av försäljning gäller det att göra stora inköp varje gång, vid stora inköp blir fraktkostnaden billigare och man brukar även kunna få rabatter. Ett råd är att i lugn o ro planera sina inköp och att göra en egen marknadsundersökning så man inte säljer exakt samma vara som tio andra blocketsäljare redan gör. Befinner du dig i en sådan situation där du tror att du hittat den perfekta varan som du är helt unik på i Sverige, köp hem ett fåtal exemplar för att testa kvalitén och testa om det överhuvudtaget finns en efterfrågan. En mycket enkel metod för att slippa sitta med ett lager som inte går att sälja.En nämnvärd sak i sammanhanget när det gäller producenter i asien är att de alltid ligger före oss i utvecklingen av nya produkter, med lite finnes kan du få tag i helt unika produkter som inte ännu finns i Europa. Det är alltid viktigt att bevaka alla prylportaler, ebay.com och rena export sidor i Asien för att följa utvecklingen.Tror du dig ha hittat en unik produkt som du vill vara först med i Sverige och vill sälja i större kvantitet, skall du först o främst skapa dig ett handelsbolag för att sedan kunna sälja detta vidare till olika återförsäljare i Sverige, kan vara allt från stora elektronikjättar till små kvartersbutiker, det är du som sätter ribban. Självklart är det ett mer kostnads krävande koncept men har du ett bolag och en order från ett större företag är det oftast inga problem med ett lån hos en bank för att kunna leverera ordern.Hittade artikeln på denna sida. Fanns även fler men denna tyckte jag var bäst.http://www.merapengar.net/blocketotradera.html

Helt klart det bästa, man kan göra tycker jag själv, många polare som lever på att importera kläder och teknikprylar från asien, helt klart det bästa som du ska försöka få lite extra pengar och dryga ut lönen vid, som det står i artikeln där man kan starta en liten firma, satsa ditt kapital på något du tror på sedan är det bara att vara lite entrepenörHittade även detta om eget varumärke

Starta ett eget varumärke i Norden med produkter från Asien.Om du tiitar runt i lite olika butiker så ser du ganska fort att allt mer företag har egna varumärken i sina butiker. Detta gäller inte bara elektronikprodukter utan även kläder och allt möjligt. Det finns stora möjligheter att sätta sin egen logotyp och att enkelt och billigt utveckla en vara ihop med företaget.Nästan alla stora elektronikkedjor sätter sitt eget varumärke på en produkt och säljer sedan som sin egna med betydligt större marginaler än om dom skulle köpa det från en annan mer känd tillverkare och utan mellanhänder. Säg att du vill skapa dig ett eget varumärke som säljer en viss elektronikvara så handlar det om väldigt små pengar för att få produkten att se ut som den enbart är er produkt, tillverkarna har inga som helst problem med att göra OEM, dvs köper du en viss kvantitet få din logotyp på produkten och emballaget. Vill du ha en viss design på varan eller vissa specifika funktioner är utvecklingskostnaderna väldigt låga, ett exempel är du skickar ner skisser och specifikationer på varan och du har en färdig produkt hemma i Sverige efter en månad för en kostnad på 50 000 kr.Saker man får räkna med vid denna typ av handel är att producenterna i Asien kopierar varandra dagligen, så risken finns att denna vara du säljer mycket väl kan säljas helt identisk under ett annat namn i ett annat land.När det gäller kvalitén på varor ifrån Asien är den stort sett helt den samma när man jämför fabriker, men det bästa av allt är att beställa hem testexemplar från olika fabriker och testa. Större tillverkare lägger oftast ut orders på dessa fabriker så när du står i en affär och jämför ett billigt exemplar med ett dyrt kan det mycket väl vara så att dom är tillverkade i samma fabrik.Självklart måste du även tänka på andra saker när du börjar sälja en produkt i Sverige i större skala och det jag först o främst tänker på då är garantier och tull. Så du bör ha en del ekonomiska kunskaper i bagaget och självklart räkna på vilka marginaler du skall ta ut.

Källa: http://www.merapengar.net/
720
Det var skickligt gjort av dig att hitta den artikeln genom att "googla lite". [br] [br]Eftersom domänen registrerades igår har inte sökmotorerna hittat sidan ännu, inte ens domänen hittas. :- [br] [br]Man kan visst göra pengar genom att sälja saker över internet men då krävs lite mer kunskaper om basic saker hur bla sökmotorerna fungerar.
187
Intressant sida. Synd bara att personen bakom sida är så ”anonym” [br]Helt klart värt ett bokmärke på den för att se hur den utvecklas.
Frilansande människa

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.