företagsnamn

Anonym
Hej jag ska starta aktiebolag i sommar och kommer jobba med reperationer av värmepumpar/bergvärme o lättare vvs jobb har totalt kört fast när det gäller namn vill inte ha nåt som anknyter till kommun eller mitt namn förslag mottages tacksamt
1441
187
Det är inte så säkert att du får välja det själv. Bolagsverket kan vara rätt petiga med att man ska ha en geografisk anknytning i namnet. I synnerhet som det säkert finns en hel del bolag med olika vinklar på värmepumpar. Värmepumpservice AB t.ex, lär inte bli godkänt. Sen är det ju bra om man kan slippa bokstäver med prickar, med tanke på kommande webbadress, och då blir ju ordet värme lite knepigt att komma runt. Så då kan man ju få fundera på lite fyndiga omskrivningar. Bergvarm AB Varma Vatten AB. Tja..lite sånt :)
1
Tack för inputt
18
1
Jag tror rent spontant på att du ska ha ett neutralt namn utan kommun eller stad med i namnet som du är inne på. Istället kan du trycka på en viss kommun i slogan eller SEO för ev. webbsida. Det kanske dock blir naturligt att du har något med ditt efternamn i kombination med värmepumpar. Då det kanske blir svårt att få igenom ett namn annars. Sen tycker jag att det inte är fel att vara lite personlig, då det ger ett förtroendegivande intryck.
19
1
Warm | | Warm De raka linjerna ska vara pilar upp och ner av värmens kretslopp i huset. Du kanske inte vill ha engelskt, men lättare vid expansion.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.