Sälja egentillverkad elektronik för hobby-robotar ?

5
4
Hej!
Då jag har ett elektronik och robot intresse och har tillverkat egna kretskort för egen utvecklade hobby-robotar så funderar jag på om man skulle kunna sälja dessa kretskort till andra robot och elektronik intresserade?
Min fundering är , skulle ni därute köpa ex. ett kretskort för styrning av DC-motorer som man ser är 'hemmagjort' ut.

Kretskortet kommer ju inte att se 'professionellt' tillverkat ut efter som jag har gjort det själv.
Med proffisonellt menar jag ex. att kortet inte kommer att vara lika litet , lödningarna kommer att se större ut , komponenterna kommer att vara större. Därmed inte sagt att kortet kommer att vara sämre än liknande kort på marknaden bara att man kan se att det inte är fabrikstillverkat.

För att få det att gå ihop så måste jag ta ut ett ganska högt pris på korten men i gengäld så har dom funktioner samt gränssnitt som jag tycker är bättre samt enklare än liknande kort på marknaden.

Så vad tror ni , är det lönt att göra ett försök att sälja dem via en ex. en webbsida ?

Hälsningar
Larsa
26
1
Hej, vet inte om du skulle kunna leva på det, men jag gillar ideen och skulle nog själv köpa en och annan satts för att kunna bygga något roligt med. Du behöver inte offra mycket tid och pengar för att testa ideen ett tag. Kan du också sen få komma ut på elektronik mässor mm så får du bra marknadsföring.
Med vänlig hälsning Secton Detektivbyrå http://secton.se Specialister på spaning och utredningar som otrohet, familjeärenden och bakgrundskontroller.
87
4
Hej, Varför inte pröva? Det finns ju leverantörer på nätet som erbjuder i princip gratis webbhotell med domännamn. Mao, det kostar fåtal hundralappar möjligtvis. Sedan finns väldigt många bra gratis verktyg att skapa hemsida med. Sök runt lite. Mitt tips - Webnode. Lite som ordspråket säger bland företagare och entreprenörer. För att tjäna pengar.. måste man oftast lägga ut pengar. Men det behöver inte betyda flera tusen. Syns man inte.. så finns man inte! = Hemsida, det ger dig all möjlighet att presentera produkten med detaljerad text o bilder. Så jag säger... rock'on. Annars får du nog "aldrig" veta. ;-) Lycka till =)
Fastighetsservice | ett namn. . . ett nummer.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.