Tillverka matbrickor

2
Hej

Alla har ni säkert sett Ridderhiems brickor med oliver fetaost och ölkorvar.

Har en liknande ide och undrar vad som krävs och vad jag måste tänka på.

Jag har gott om utrymme hemma och tänkte inreda min källare till detta ändamål.

Hur marknadsförman en sån här ide?

Vad får jag tag i rätt maskiner och dyligt behöver en maskin till förslutning av brickorna?

Regler för bästföredatum mm.



john
640
9
[quote="John"]Hej [br]Alla har ni säkert sett Ridderhiems brickor med oliver fetaost och ölkorvar. [br]Har en liknande ide och undrar vad som krävs och vad jag måste tänka på. [br]Jag har gott om utrymme hemma och tänkte inreda min källare till detta ändamål. [br]Hur marknadsförman en sån här ide? [br]Vad får jag tag i rätt maskiner och dyligt behöver en maskin till förslutning av brickorna? [br]Regler för bästföredatum mm. [br] [br]john[/quote] [br] [br]Hej, [br] [br]Dom har vi sett och provat :grin: [br] [br]Vet inget om detta direkt, men har för mig att livsmedelsverket eller liknande har massor med krav för hantering just livsmedel :roll: [br] [br]Kolla om du hittar något på [br] [br]http://www.slv.se/templates/SLV_Page.aspx?id=5737 [br] [br]Anående marknadsföringen är det som vanligt, se till att så många som möjligt känner till dig, gör ett bra jobb, hitta en USP, var rädd om de kunder du får. Om möjligt blanda in potentiella kunder redan innan du lanserar ditt företag och låt dom vara med om att utforma produkten (har dom fått vara med och bestämma "måste dom" köpa av dig :wink: [br] [br]Är du osäker på innehållet ställer jag mer än gärna upp och provsmakar :mrgreen: [br] [br]MVH [br] [br]R

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.