Lokalt bemanningsföretag

2
Funderar på möjligheterna att starta ett lokalt bemanningsföretag. Jobbar nu lokalt med coaching av arbetssökande och har ett ganska brett kontaktnät i min stad. Funderar på vad det kommer kosta, vad jag behöver investera osv. Och framförallt om det går att kombinera med mitt nuvarande jobb.
7
[quote="Mats79Kga" post=43704]Funderar på möjligheterna att starta ett lokalt bemanningsföretag. Jobbar nu lokalt med coaching av arbetssökande och har ett ganska brett kontaktnät i min stad. Funderar på vad det kommer kosta, vad jag behöver investera osv. Och framförallt om det går att kombinera med mitt nuvarande jobb.[/quote] Vet att de brukar vara väldigt noga med att ditt startade företag inte får driva någon verksamhet som kan anses som konkurrerande emot ditt nuvarande arbete, vilket detta låter lite som.
Öka din synlighet och etablera er i sociala medier, köp Svenska fans till din facebook sida hos www.bespotted.se eller www.mrlike.se
2
Konkurrens vet jag inte om det är. Snarare en verksamhet som kan hjälpa den verksamheten jag jobbar i, de är ju såklart ute efter arbetsgivarkontakter.
355
1
[quote="Mats79Kga" post=43729]Konkurrens vet jag inte om det är. Snarare en verksamhet som kan hjälpa den verksamheten jag jobbar i, de är ju såklart ute efter arbetsgivarkontakter.[/quote] Har du redan kunder är det bara att starta. Se dock till att du följer lagen om anställning o.s.v. Ett bra sätt kunde vara att helt enkelt ta kontakt med facket på orten och be om hjälp. Var även medveten om att det kommer att ockupera mycket av din tid med den här typen av arbete. Du skall ju vara tillgänglig för både konsulter och kunder. Man måste ju sova, arbeta på vanliga stället, träffa frugan/flickvännen och hinna med annat. Men har du tillräckligt med kunder så sätt igång.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.