Inomhus Driving Range

5
Hej på er allihopa!
Det är så att vi planerar att öppna en driving range inomhus(golf för er som inte vet vad det är), som vi ska driva i en lager liknande lokal.Vi ska samt öppna en webshop som säljer golfprylar(Kommer även att ha en golfshop på plats). Och nu är det så att vi behöver lite hjälp med att få inkomst & utgifts idér .
Uteslut webshop verksamheten för den har vi koll på, så det är driving range verksamheten,den fysiska verksamheten om man säger så, som vi behöver idér till.

-Vad är det som kommer att kosta?
-Vad kan man ha för inkomstkällor? te.x bollar,golfshop m.m


Försök komma på och bomba tråden med det du kommer på !
822
48
Personal är ofta en hög kostnad. Ni skulle kunna köra någon form av "drop in" där vem som helst (eller utvalda medlemmar) kan komma och gå när som helst på dygnet. Myntautomat för att få ut bollarna. Lamporna släcks automatiskt om ingen rört sig där inne på en stund för att spara på elkostnaderna (och miljön så klart :)) Ni kan sälja golflektioner och köra samarbete med golfinstruktörer. Erbjud rabatter. Köp 10 lektioner eller 10 hinkar med bollar och få en gratis, eller rabatt i er shop. Anordna tävlingar. Sätt ut hinkar eller korgar på banan eller hinder man ska skjuta ner som ger olika poäng. Flest poäng vinner! Jag hoppas där var någon bra idé som kan skapa fler kunder.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.