Hjälp mig med tips på ett bra företagsnamn

3
Hej!

Jag kommer att starta ett företag och tänker sälja underkläder via homeparty, spa, mässor m m..Känner att jag har kört fast ordentligt och skulle vilja ha Er hjälp med att ge mig tips på ett bra företagsnamn...Har läst lite här i forumet och här finns ju mängder med bra tips och idéer! Jag har varit inne lite på BaraUnderBara eller något liknande men jag behöver lite feedback eller något med bokstaven M som är första bokstaven i mitt förnamn kanske?
Tack på förhand!!
4
Kanske ditt efternamn+trading , t.ex "SvenssonTrading" kan fungera? :) då tror jag även att det är lätt för ditt företag att arbeta inom olika branscher.
10
Jag skulle föreslå att göra det lite mer personligt genom att använda ett namn, t ex "Underbara Klara" eller "Miss Moody", för att ge dina kunder något att relatera till. Jag kan inte din marknad till 100%, men får en känsla av att ofta namn på engelska och lite opersonliga. Där har du möjlighet att sticka ut, speciellt eftersom du tänker sälja mycket i det personliga mötet. Lycka till!
Driver www.debitum.se - en online fakturaservice för små företag. 25 kr/faktura.
3
Hej! Å jättemycket tack för era tips. Det är väldigt värdefullt för mig. Jag glömde säga att min målgrupp blir nog främst mellan 40 - 60 år. Hälsningar Marie
367
46
Jag tror faktiskt att företagsnamnet har liten betydelse jämfört med hur du uppträder på marknaden. Namnet blir en symbol som du fyller med egenskaper/kvaliteter som dina kunder kommer att förknippa dig med. Får jag bara erinra om att en av världens just nu absolut mest framgågnsrika företagare döpte sin firma efter sin initialer och gården Elmtuna i Agunnaryds socken.
Redaktuellt
3
Hej igen! ÅÅÅ det var väldigt tänkvärda ord som jag kommer att ha med mig i fortsättningen. Plötsligt blev företagsnamnet av väldigt liten betydelse i sammanhanget. Tänk vad bra det är med detta forum! Tack än en gång!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.