"Coffice" - kafékontor i Sundsvall

2
Jag har sneglat på www.coffice.coop ett tag nu och skulle gärna ha något liknande i Sundsvall, vad jag skulle vilja veta först är dock om det finns någon mer än jag som är intresserad av detta innan jag går in för mycket.

Min tanke är att starta en ek.för. och driva verksamheten i den formen. Andra intresserade skulle då bli medlemmar och få tillgång till internet, skrivare, kopiator, fax, konferensrum o.dyl i lokalen.
Ett publikt kafé skulle kunna bidra med extra intäkter till föreningen också.

Vinsten med ett coffice skulle för medlemmarna vara minskade utgifter i form av lokalhyra samt en mötesplats där man kan träffa andra företagare som också är medlemmar. Eftersom kaféet är öppen dagtid skulle det vara lätt att träffa icke-medlemmar också, kanske uppstarter eller enteprenörer som bara vill komma hemifrån och jobba några timmar.

Det var i grova drag, jag finns tillgänglig att diskutera idén på telefon (0731-509338) eller mail ([email protected]). Jag har lagt upp en liten sida för "projektet" också (janlindblom.se/projects/coffice), titta gärna in och kom med feedback!
Jan Lindblom, janlindblom.se
2
Vad jag letar efter är folk som skulle vilja göra det här med mig, tips på finansiering (bidrag etc) och allmän feedback på idén!
Jan Lindblom, janlindblom.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.