Tutorial samling

4
Kanske redan finns, men jag har funderat på en sajt med en slags tutorialsamling där de vetgiriga kan hänga i brist på bättre sysselsättning. Genom att låta användarna själva lägga upp tutorials inom ett ämne som de själva brinner för så fylls sajten av sig själv.

Fördelarna för dem som lägger upp tutorials är att de får bevisa sin spetskompetens och sitt kunnande inom ett smalt ämne, vilket skulle kunna ses som ett sätt att marknadsföra sig själva på ett informellt och trovärdigt sätt. Här måste det förstås finnas klara riktlinjer för hur ”säljande” en tutorials kan vara – den måste till syvende och sist ha som syfte att tillfredsställa ett verkligt behov hos mottagaren och inte bara verka i exponeringssyfte.

Sajten skulle kunna verka som en kunskapsbas med en väldigt tydlig inriktning på praktiska kunskaper – alla tutorials måste leda till att användaren kan göra något bättre. Och då snackar jag inte bara om företagande, det finns miljoner saker i världen som skulle kunna göras bättre om dem som redan kan delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Många bäckar små...
128
15
Det är nog större chans för genombrott om du nischar din "Tutorial-sida" mot något speciellt ämne.
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.