Namnförslag på firmanamn inom städbranchen?

21
2
Jag har en enskild firma sedan 1992 med namnet Snusboa i Valbo. Jag har nu lagt om innehållet i firman till städning och bortforsling av grovsopor. Min logga är en kvast över ett stort S. Jag skulle vilja använda den logga i ett nytt tilltalande firmanamn men behöver lite hjälp kreativitet när det gäller namnförslag på S så kunden förknippar det med just städning utan att använda ordet "städning".
Tackar på förhand!
10
Några idéer, beror ju lite på hur du vill framstå? Som "Stora Hygienab Sweden" eller "Lilla städar'n på hörnet" Smutsfritt Skräpfritt Superstädar'n Snygga till Skräpexperten Städexperten Städ & sånt Snyggab Du kan ju även använda S:et mitt i ordet: FräSchab FräSchören / FräScharen Rent & Snyggt Tja, några idéer. hoppas det var lite till hjälp! /
Driver www.debitum.se - en online fakturaservice för små företag. 25 kr/faktura.
21
2
Ja, tack det var lite brainstorming där :giggle
355
1
Skall göra ett försök: S-clean, Super-rent, Smutsmäklaren, Snusboa-städ, S som i rent, SR som i städ och rengöring, SSR som i Snusboa Städ och Rengöring, RpS som i Rent på Sekunden, Snusboa rengöring och grovsopor, Skall se om jag kan komma på lite mer senare. Det är så mycket vår i luften just nu vilket gör hjärnan vårsömnig. Ett tips kunde annars vara att titta på limerickar, grötrim och den typen av ordvitsar. Där hittar du många lite roligare förslag och kan även lägga en limerick till din slogan ;) Jag återkommer med en limerick.
10
DET SKALL JU VARA ETT NAMN MAN LÄGGER PÅ MINNET,SEN OM DET ÄR LITE ROLIGT SÅ GÖR DET INGET. HÄR KOMMER EN VINNARE: SOPAN.
21
2
Tack så mycket för förslag. Jag har nu sedan 1/6 2011 nytt namn på min firma - tack vare tips i detta forumet: Skräpfritt Region Mitt. Det går bra att se hemsidan via länken [url=http://www.skräpfritt.se][/url]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.