Online Distrubitions Skiv-Bolag

6
Jag har lite idéer angående att starta en musik ettikett som distruberar och säljer albums, ringsignaler och låtar online, alltså inte säljer fysiskt. Eftersom dagens bolag och musiker tar stor hjälp av Internet, så känns det som om det kan vara det bästa sättet att kunna leverera musik och att sprida musiken.

Ettiketten ska sikta på unga talanger i vårt avlånga land, för tro mig, det finns det gott om. Jag själv är en 15 årig musiker som just nu jobbar på ett album, som kommer distruberas genom Internet på tjänster som Spotify, Itunes, Napster, Amazon e.tc. Jag håller nu på och åker runt och tittar i olika hörn av landet, efter medlemmar som kan tillföra ettiketten till det yttersta stadiet.

Eftersom jag inte är myndig, så får jag försöka få till det med förmyndare, vilket kan bli ett problem. Om detta nu inte funkar, så får jag fortsätta skissa på idén och helt enkelt vänta 2 år till. Men om jag nu inte får ett avslag, så kommer företagets VD bli en av mina vårdnadshavare medans jag styr allt. (Som ni ser så är det lite osäkerhet kring detta, men man måste ju försöka).

Så vad tycker ni, verkar detta som en bra idé eller är jag helt ute och cyklar?
Kom gärna med åsikter.


-------
Oskar Bruzell
YF Entertainment Group
Founder Of The YF Collective.
13
Naturligtvis skall du fortsätta jobba för att detta skall bli verklighet. Men se till att ha noga koll på ekonomin, och ta inte större risker än du kan hantera. [br]Lycka till med din verksamhet!
P-O Larsson
http://www.podata.se
6
@Datagubben, Absolut, kommer förmodligen plugga Marknadsföring och Reklam med inriktning Företagsekonomi nu på gymnasiet! Tack för ditt inlägg![br][br]Någon mer med åsikter ang. detta? Skulle vara jättekul att höra vad ni tycker!:)[br]
Founder Of The YF Collective.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.