köpa/sälja beg husvagnar

13
Tja, har en ide om att köpa begangnade husvagnar och renovera upp sen sälja med vinst. Min tanke är att senaste årens trend så har husvagn/husbil/hyra husvagn stigit i sverige, många semestrar inom landet, kan såklart att ha göra med ekonomin osv. görs ungefär 1miljon sökningar på blocket om husvagnar av de siffror jag tagit del av. Min kunskap i att kunna renovera upp husvagn till befintligt skick är god. har byggkunskaper bakom mig samt i mitt umgänge.
Först hade jag tänkt mig köpa i 10-20,000:- klassen sen renovera och sälja med vinst.


Vad har ni för synpunkter inom detta?


2066
22
Har för lite koll på marknaden och möjligheterna, men det låter som en hyffsat rimlig idé om du tror det finns underlag. Lycka till!
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
13
jag gör allt vad jag kan för att se hur marknaden fungerar runt husvagnar osv.[br]ser man på "helheten" i sverige, så är camping,semester inom landet stort och de flesta är ju medelinkomsttagare och mer dom jag vill profilera mig emot.[br]Ska kolla upp mer information runt allt detta, känns som man kan göra sig lite extra pengar iallafall på denna ide.
2360
49
Mycket smart. Jag har följt marknaden i ungefär 40 år då jag började leverera inredning till Adria husvagnar som höll till vid Zinkensdam innan de flyttade till Vårby-Skärhomen utmed E4:an jag besökte även USA där jag tittade på anläggningar samt Campers. Ta kontakt med mig på [email protected] så kan vi diskutera vidare.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.