Resebyrå

2
Jag har funderat länge på att starta en resebyrå som endast kommer befinna sig på internet. Det kommer även fungera som en mötesplats för reseentusiaster, med olika sociala funktioner. Jag har redan den perfekta idén och kontakterna för att komma igång men har inte funderat ut ett namn än. Jag har väldigt svårt för namn och vill ha något som är passande, ett måste är också att en ".se" domän finns tillgänglig då företaget endast kommer inrikta sig för Svenskar, eventuellt i framtiden även för resten av norden.

Skulle uppskatta om ni kom med tips till ett bra namn!  🙂
2066
22
Ge oss mer bakgrund och matnyttig information. Du vill ha ett passande namn, vi (jag) vill veta vad det ska passa till :)
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
2
Det kommer vara ett budget företag. Vi kommer erbjuda kunderna de billigaste resorna, och hotell vistelserna. Vi kommer även erbjuda charter och kryssningar över hela världen, självklart kommer detta också vara väldigt billigt. Men det är något vi kommer erbjuda allt eftersom vi utvecklas. Som jag skrev tidigare, så kommer det även vara en social mötesplats, bildgalleri, videogalleri och blog kommer vara tillgängligt för medlemmar att använda. Vi kommer även ha ett diskussions forum. Medlemmar kommer även kunna ge betyg på olika vistelser, skriva resenationer och vi har även ett poäng system planerat. Poäng systemet kommer fungera lite som pengar, men inte med riktigt samma makt. Men i framtiden är det planerat att vi ska kunna erbjuda lättare resor för medlemmar med ett högt antal poäng. [br][br]Hoppas det gav en bättre bakgrund.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.