hardstyle/hardcore club

18
Jag har funderat länge på att de finns inte en enda hardstyle klubb eller liknande runt om där jag bor eller i några städer inom 3 timmar härifrån.. Ändå är de så många jag vet som älskar hardstyle.
Tanken är att man ska ha en ganska stor lokal en bit ifrån stan pga att musiken eller något ska störa så lagom långt därifrån och jag vet att folk skulle ta sig dit.
Även ha vissa kvällar med bara hardcore ex.
Jag tror på något sätt på denna idén och nu vill jag höra av ni tycker?

Jag har alltid varit inne på andra linje än sådana här men de finns inga dåliga ideér, bara om man inte försöker väl?

5
Josefin,[br][br]Folk som står på dansgolvet gör inte av med pengar i baren. Att det inte finns någon sådan klubb där du bor beror helt enkelt på att det är riktigt riktigt svårt att få det till en lönsam verksamhet. Klientelet studenter/unga vuxna är de minst köpstarka. Räkna lite på vad det kostar med vakter och barpersonal, städning, lokalhyra och inredning/verksamhetsanpassning etc etc etc… Ställ det mot inkomsten du har av att sälja vatten till tre nätter i veckan.[br][br]Jag låter väldigt negativ men det är jag normalt inte. Jag brukar uppmuntra det mesta men detta måste jag bara varna dig för. Det är om inte omöjligt så näst intill.
18
ah du har nog rätt i de;D

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.