Sälja klockor

216
6
Tror ni det är lätt att sälja klockor via en webbutik?
2066
2
Nej
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
216
6
Finns det för många konkurrenter?
632
3
För liten marknad, bla.
216
6
För liten marknad? Alla har ju en klocka och kan behöva en ny.
632
3
Alla har definitivt inte en klocka. Jag har absolut ingen statistik men jag kan lova att det var otroligt många fler som hade en klocka för 15 år sedan, innan mobiltelefonen blev vardag. Jag tror dessutom att många vill känna och testa en klocka innan dem köper den.[br][br]För skojs skulle kan du också börja fundera på vilka utgifter du skulle ha. Sen kan du börja fundera på hur mycket pengar du måste dra in för att få en vettig lön. Efter det kan du fundera över hur många kronor vinst du kan göra på "medelklockan". Då lär du komma fram till att du behöver sälja ganska många klockor per dag/månad/år för att få någon vinst att tala om.[br][br]
216
6
Jag har också tänkt på att sälja knivar, gärna dyrare modeller genom en webbutik och inrikta mig mot köksknivar eller svensk eller nordiskt tillverkade knivar som jag har skrivit förut här på forumet. Tror ni det är lättare att lyckas med det än med klockor?
632
3
Ska jag vara ärlig så tror jag inte du får fram så mycket mer än redan gjort på ett forum. Är du nyfiken får du väl testa i liten skala och se vart det leder.[br][br]Personligen skulle jag inte ens tänka tanken att påbörja en webshop med något av dessa alternativ.
2066
2
Av mina vänner under 35 är det få jag kan komma på som använder en dedikerad klocka, var 15+ år sedan jag själv slutade med armbandsur. Klockor finns överallt: mobiltelefon, mp3-spelare, dator, kalender osv - tror inte det kommer ske någon förändring på den fronten.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
32
Jag håller med killarna i tråden. Den vardagliga [br]funktionella mannen använder inte armbandsuret. [br]Klockorna har nuförtiden istället blivit en accessoar för [br]unga och äldre. Har du något "unikt" att erbjuda så kan det [br]fungera. Men om du ska sälja produkter som redan finns [br]så tror jag faktiskt inte på det. Om du hade haft en [br]webbshop med kläder redan så hade nog klockor [br]varit ett komplement. Din kundgrupp kan vara "den [br]modemedvetna mannen".[br][br]Lycka till![br][br]MVH[br]//Santos
Har ni 2-3 min extra? Vänligen gör denna undersökning!
http://cid-e0606c89235d93a1.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public
Tack för er medverkan! Skicka svar till [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.