Behöver du en partner?

10
Hej,

Jag vill starta ett företag  :winner

För tillfället är jag anställd VD/säljare på ett mindre beamanningsföretag, men jag är trött på att jobba för andra.

Jag är 40 år, bor på Lidingö, jag är och har varit en topppresterande säljare i 17 år inom flera olika branscher.

Den jag söker är en ärlig, seriös och amitiös partner med en bra och hållbar affärsidé som i sin tur behöver någon med kompletterande kunskaper inom sälj.
Utan ett bra sälj så kommer man oftast inte så långt och vice versa.

Om jag låter det minsta intressant, hör av dig så kan vi prata mera.
OBS, jag är ganska het på att köra igång något så om du väntar för länge så har jag kanske kört igång med någon annan.

Ser med spänning fram emot eventuella svar!
Mvh
Mr J
JG
1
Har samlat på mig ett antal idéer under ett specifikt produktområde (inom livsmedel).[br]Både nya idéer och nya sätt att sälja på.[br]Är en idémänniska och söker någon som kompletterar mig.[br]Vill inte säga hejdå till mitt "dagjobb" bums, men om det bär.[br][br]Är 47 år och bor och verkar i Stockholm.[br][br]Hör gärna av dig, berättar gärna mer om det finns intresse.[br]
11
Hej ![br]Jag har många saker i luften hör av dig till mig [br]/[br]Seb
18
Har en idé som är kanon, kanske verka ung men de kan bara bra:)  Hör gärna av dig
2
Hej, såg att du söker partner, jag har en fin affärside som jag och en partner redan jobbar på. Vi skulle behöva en frisk vind som har ett stort intresse av att driva föratg. En bred kunskap finns inom ekonomi, försäljning, logistik och affärsutveckling.[br][br]Mvh Ribatex!
oscarha
Det låter som att du är den person jag själv letar efter.[br]Jag har en affärsidé som ligger i mallen för sociala medier som jag tror kan slå ordentligt![br][br]Om det är något som intresserar dig får du gärna höra av dig!
1
Hej![br]Vi har ett koncept som vi i år kommer att ta till Sverige med den långsiktiga avsikten att gå vidare till andra länder.[br]Vi erbjuder våra kunder allt från koncept- och designstudier hela vägen till färdig produkt. Detta är vad jag vet helt unikt för ett företag med en idé kunna via en kontakt få hjälp med både utveckling och produktion. Givetvis kan vi hjälpa till med delar av tjänsterna också oavsett om det handlar om grafisk design eller en leveranssäkring i Kina.[br]Tack vare våra kopplingar till Sverige och Norden vill vi välja Stockholm som bas.[br]Jag är svensk men bor numera i Kina och sköter det som är inköps och produktionsrelaterat. [br]Min kollegor bor i Brasilien och sköter design och försäljning mot den Sydamerikanska marknaden.[br]Vårt samarbete bygger på separata bolag men vi agerar under ett och samma namn.[br]Vi kommer att starta ett bolag i Sverige som primärt ska sälja våra tjänster. En delägare och samarbetspartner sökes därför i Stockholmsområdet så om du tycker att det låter intressant kontakta gärna mig.[br]Jag kommer till Sverige om ett par veckor så kommer att ha möjlighet att träffas då.[br]Vänliga hälsningar[br]Thomas Persson[br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.