Eget affiliaterföretag

5
Hejsan jag har precis startat upp en hemsida där jag markandsför spelbolag som unibet expekt m.m. Nu har jag en fråga:


på https://affiliates.unibet.com behövs : Company Registration Number

double: Företagsnamn
            Organisationsnummer
            MOMS-registreringsnummer

affiliator: har samma som double har jag för mig.


Vad är det för sorts företag jag bör registrera, momsregistreringsnummer?

Helt ny på detta men har läst lite.. antar att det är enskild firma.

Men hur fungerar det med affiliating, får jag kvitta toppen på lönen vid av köp tex bil om jag låtsäga drar in 300k/år?  Tacksam för lite fina svar  :roll:
1165
Du behöver registrera en enskild firma samt registrera den för moms. Inga konstigheter. www.tillvaxtverket.se är en bra sida att börja på när man vill bli företagare.[br][br]Vad gäller skatten så är bilar ofta ett sällsynt dåligt val för att slippa skatt. [br][br]I korthet kommer dina inkomster från företaget att läggas samman med vad du tjänar på anställning, och det kan bli rätt så höga skattesatser om man går igenom taket för statsskatt och värnskatt.[br][br]Lite grovt räknat från höften så försvinner ungefär halva firmans resultat till skatter och avgifter (om man är under brytpunkten för statsskatt), och resten är nettolön. Det finns olika sätt att sänka resultatet och därmed skatten, men det behöver anpassas individuellt.
2360
37
Har man ett bra arbete dessutom över brytpunkten, är enskild firma det billigaste sättet att få lite extra. Men hela upplägget är något som sker på uppdrag och inte här och räknar man med en bra extrainkomst är det värt att lägga lite tid och pengar att få det rätt från början.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.