God, snabb, fettsnål och billig mat

10
Jag har länge undrar varför det inte finns (i alla fall inte i Göteborg) ett ställe där man kan köpa snabb, hyfsat fettsnål, god och framför allt billig mat på. I Malmö finns det kanonbillig falaffel, cirka 35 för en tallrik (dock så har i alla fall mina smaklökar tyvärr något emot falaffel) och där tar min vetskap om billig mat i Sverige slut.

Jag kan bara komma på en maträtt som inte tar lång tid att förbereda, som inte borde vara allt för dyr att köpa in, är fettsnål och god. Nämligen kyckling vingar och kyckling klubbor.

Således undrar jag vad ni tycker om ett ställe som säljer mat baserad på kycklingvingar  och kycklingklubbor med olika kryddningar och marinader med en stor variation av tillhörande dipp såser. Till det tänkte jag sälja potatis i olika former och tillagningar. Och helst landa på en prissättning som basseras på hur mycket du köper.

Kycklingen vill jag helst ska ligga på 2-5kr per del och potatis säljs från 10-40kr beroende på storlek S-XL
321
Det där är ju en stor grej i USA. Jag har själv stoppat i mig ett antal kilon kycklingvingar  och -ben under mina studieperioder där. Kolla in [url=http://www.buffalowildwings.com]www.buffalowildwings.com[/url] för inspiration.[br][br]Filibastis[br][br]
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
219
1
Jag skulle önska att jag såg fler "soppköp" Då menare jag matig soppa typ gulash med en bit bröd istället för korvvagnar.[br] :P
2066
2
Sen ett besök på KFC i London tycker jag inte kyckling är speciellt lockande alls :([br]Massvis med Thai- och Asieninspirerad mat borde gå att göra både snabbt och billigt, samt om man så vill hälsosamt. Sushi är nog något av det godaste och billigaste, i princip bara ris och lite tillbehör.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
31
Låter som en fin fin idé! Älskar kyckling själv och det låter spännande att få välja mellan olika kryddor.  :bravo
The 80s rocked..
355
1
Titta på alla nudelbarer du hittar överallt i Kina, Thailand och Indien. Mycket billigt, massor med nyttiga grönsaker och snabb mat.[br]Problemet är bara detta med att kunna leva på denna snabbmat i Sverige.  ;-)
78
2
Jag har aldrig varit på en nudel bar men det är nog det första jag ska besöka när jag reser till japan/kina ^_^
118
1
Borde inte pajer kunna fungera? Enkelt, billigt, men gott och mättande.
Jobbar på att förverkliga drömmar.
7
Tycker det låter som en bra idé. Något jag verkligen önskade fanns vore en pasta bar, nu menar jag en som går snabbt och smidigt till ett bra pris. Visserligen kan man köpa lite pasta på Seven eleven men det är inte samma sak...[br][br]Mvh

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.