godis - mums

30
Här kommer Ännu en affärside från mig, som jag gärna vill ha feedback på =).

Godis ska säljas till "abonnerande" familjer som inte har tid att gå och köpa godis i affären eller inte orkar. Godiset ska skickas till brevlådan lagom tid till lördagsgodiset och det ska då vara en "mix" av olika typer av godis i en låda/påse, kunden ska också själv få ha önskemål om sin egen "privata mix".

Vad tycker ni? Jag skulle lätt ha nappat på detta om någon knackade på och föreslog detta till mig, skulle ni?
758
1
Godis köper man i samband med handlandet inför helgen :nicka
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
1165
Godis är verkligen inte svårt att få tag på, och jag tvivlar på att någon vill betala extra för att få en låda hemkörd till sig på lördagskvällen. Det torde ju bli en ganska dyr låda om det skall löna sig.[br][br]Då tror jag mycket mer på att få en frukostkorg hem på söndagsmorgonen. Kanske med nybakta scones, vällagrad grevéost och tre sorters marmelad.
2066
2
Det konsumeras för mycket godis som det är, hade jag haft barn vore "automatiskt" lördagsgodis det sista jag vill ha.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
219
1
Då tror jag hellre på sanitära produkter. Rakhyvlar, lödder, tandkräm, bindor. Att det alltid finns hemma.[br]Jag håller igen med lördagsgodis för mina ungar. Så jag skulle inte vilja att det kom godis lagom till varje lördag.
70
Jag tror inte ett dugg på den idén, faktiskt. Det finns massor med olika sorters godis, och det blir omöjligt att hitta "en mix" där alla kunder blir nöjda.[br][br]Godis finns överallt. Alla människor handlar mat, och hur många affärer finns det som inte har godis i hyllan? [br][br]Alla som handlar mat har tid att handla godis, det plockar man på sig precis innan man går till kassan. Det är av den anledningen det står där det står i affärerna, ingen ska kunna missa godiset av misstag. Och ungarna ska kunna tjata på föräldrarna precis vid matkön.
Kent Kumpula
Uppsala Bildteknik AB
www.uppsalabildteknik.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.