Starta ett lokalkontor ''Hyr en pensionär''

6
www.hyrsenior.se

Vill du ansvara för ett lokalkontor?
Just nu söker vi folk som kan driva ett lokalkontor. Du som har livserfarenhet, tycker om att arbeta med människor och driver eget företag eller har gjort det tidigare.

Känner du att det är dags att pröva något nytt?
Att driva ett lokalkontor i Hyrsenior innebär att man driver sin egna lokala pool, får använda vårt varumärke, ta del av våra inköpspriser, vårt koncept och vår marknadsföring. Vårt mål är att starta upp på flera orter.

Vill du bli en av våra Nyckelpersoner?
Hyrsenior kommer inom den närmaste tiden att öppna nya lokalkontor i Sverige, till dessa kontor söker vi driftiga personer, som vill ta sig an utmaningen att starta en ny lokal pool. De lokala poolerna drivs efter ett färdigt affärskoncept kopplat till ett sammarbetsavtal. Du blir en del av ett större nätverk med likasinnade vilka ger stora fördelar. Marknadsföring och administration. Hyrsenior hjälper dig att komma igång och du får ta del av våra kunskaper och erfarenheter.

Detta är en spännande form av företagande
där med en samarbetsform där en person eller ett företag mot en gemensam avsättning lika stor för alla inkl oss, får ta del av ett annat företags affärsidé, kunskap och erfarenhet. Den ekonomiska risken är relativt låg.
Ej at förväxlas med franchisetagare. Vi är ute eefter samordningsvinsterna.

Vi kan erbjuda ett smidigt och lönsamt sätt att bedriva egen verksamhet. Hos Hyrsenior får du tillgång till vårt koncept och en möjlighet att ta del av många olika stordriftsfördelar såsom t ex marknadsföring. All administration i form av fakturering, anställningar och löneadministration sköts av Hyrsenior, du slipper tidsödande pappersarbete. Du kan med full kraft ägna dig åt att utveckla den lokala poolen.

Dessutom får du hjälp och stöd när det gäller:
-Starthjälp med marknadsföring och hjälp med att bygga upp den lokala poolen. 
-Stöd från start samt under resans gång.
-Manualer samt tillång till Hyrseniors administrativa verktyg..
-Uppföljningar och resultat samt hjälp med administration

Är du den vi söker?

Vilka kvalifikationer och erfarenheter krävs
- Erfarenhet från att leda och motivera personal
- Engagemang och stor servicevilja.
- Vara beredd att arbeta hårt och resultatinriktat
- God kunskap om service
- Genuint intresse av människor


Seniorförmedlare: Sven-Åke Sidén
Hela Sverige inkl StorStockholm
Telefon: 073 - 528 86 20
eller 08-58350440
E-post:[email protected]
2360
37
Som blivande egen seniorföretagare hjälper jag till med start av företaget. Där kan man sedan välja själv vilka samarbetspartner man vill ha till bästa pris.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
6
Är det ett Seriöst erjudande eller ett ironiskt?, svårt att tolka korta svar.[br]Är du intresserad hör av dig till oss med vad det är förenat med för kostnader och åtaganden.[br]Just nu går det bra för Hyrsenior [br][br]Ha en bra helg [br] ???[br]Sven-Åke
355
1
Bra idé detta med att hyra senior men hur fungerar det i dagsläget med pensioner o.s.v.?[br]Kan en pensionär tjäna pengar på att arbeta ibland? Typ arbeta kanske en dag i veckan och fortfarande ta ut full pension?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.