Starta webbtidning?

8
Jag har planer på att utveckla min blogg till en riktig webbtidning..
Med ett ökat besökarantal och en del större reportage och artiklar på gång så känns det helt rätt i nuläget. Det handlar om kampsportsnyheter och målgruppen är klart definerad till män i 15-35 år.

Problemet är att jag inte hittar rätt webbverktyg för att göra detta.
Har tittat lite på Wordpress men har svårt att få bort bloggkänslan utan att behöva koda om hela stilmallen vilket jag helst vill slippa. Jag vill ju helst bara kunna installera och lägga tiden på det som är viktigt: -innehållet.

Så har ni tips och/eller ideér för detta så tveka inte att skriva här. ;-)
1616
4
[quote author=Wodoo link=topic=3599.msg16669#msg16669 date=1204748973][br]Jag vill ju helst bara kunna installera och lägga tiden på det som är viktigt: -innehållet.[br][/quote][br][br]Den som inte vill arbeta för framgång har oftast inte många vägar att gå...
Må väl!
32
Wordpress är helt klart en av de content management system som är bäst. Den är enkel att använda och med lite modifikationer tas dina inlägg snabb och bra upp av ex. google.[br][br]Jag skulle rekommendera att du betalar någon för att göra den förändring som krävs för att göra den mer tidningslik samt för att få den mer sökmotoroptimerad.[br][br]Jag tror inte att det behöver bli allt för dyrt, speciellt inte om du redan har en del av designen klar, då handlar det mest om att pussla ihop allt. [br][br]På webmasternetwork.se och seo-forum.se kan du annonsera att du söker efter denna typ av hjälp. Det är en investering som du har igen.
Mvh /
Anders Granström
Lev livet nu | Internetmarknadsförare

www.boka-upplevelse.se - Köp upplevelser online
www.Levlivet.nu - Upplevelser i Stockholm
www.LevlivetDesign.se - Internetmarknadsföring
www.Pokerregler.org | www.vm-2010.se
640
5
Hej! [br][br]Kika in på webforum.nu också om du behöver hjälp. Tycker att det är betydligt trevligare "ton" där än på WN  :nicka[br][br]MVH[br][br]R
8
[quote author=Mojo link=topic=3599.msg16675#msg16675 date=1204783840][br][quote author=Wodoo link=topic=3599.msg16669#msg16669 date=1204748973][br]Jag vill ju helst bara kunna installera och lägga tiden på det som är viktigt: -innehållet.[br][/quote][br]Den som inte vill arbeta för framgång har oftast inte många vägar att gå...[br][/quote][br][br]-Vem har sagt något om att inte arbeta?! :-)[br]Tror bara att jag arbetar bäst med det jag gör bäst. [br]Och det är inte att koda wordpressmallar..[br]En snickare arbetar ju inte dåligt för att han även hyr in en elektriker... ;-)[br][br][quote author=Anders G link=topic=3599.msg16676#msg16676 date=1204792729][br]Jag skulle rekommendera att du betalar någon för att göra den förändring som krävs för att göra den mer tidningslik samt för att få den mer sökmotoroptimerad.[br][br]Jag tror inte att det behöver bli allt för dyrt, speciellt inte om du redan har en del av designen klar, då handlar det mest om att pussla ihop allt. [/quote][br][br]-Precis vad jag tänkt göra. [br]Om någon här på forumet kan detta är ni mer än välkomna att kontakta mig på [email protected].[br][br][quote][br]På webmasternetwork.se och seo-forum.se kan du annonsera att du söker efter denna typ av hjälp. Det är en investering som du har igen.[br][/quote][br][br]Tack för länktipsen, ska se mig omkring!
32
Innan du börjar ändra för mycket så vill jag föreslå att du tittar på din besöksstatestik. Varifrån får du dina besökare?[br][br]Om det är via sökmotorerna så kan de förändringar som görs göra att du hamnar sämre till i sökmotorerna. Ex. om du byter namn på alla sidor som du har haft den befintliga sidan, det kan handlar om titeln på sidan eller rubriken.[br][br]Fundera över huvud taget på hur förändringen kan påverka dina besökares möjligheter att hitta din sida.
Mvh /
Anders Granström
Lev livet nu | Internetmarknadsförare

www.boka-upplevelse.se - Köp upplevelser online
www.Levlivet.nu - Upplevelser i Stockholm
www.LevlivetDesign.se - Internetmarknadsföring
www.Pokerregler.org | www.vm-2010.se
1616
4
[quote author=Wodoo link=topic=3599.msg16702#msg16702 date=1204821871][br][quote author=Mojo link=topic=3599.msg16675#msg16675 date=1204783840][br][quote author=Wodoo link=topic=3599.msg16669#msg16669 date=1204748973][br]Jag vill ju helst bara kunna installera och lägga tiden på det som är viktigt: -innehållet.[br][/quote][br]Den som inte vill arbeta för framgång har oftast inte många vägar att gå...[br][/quote][br][br]-Vem har sagt något om att inte arbeta?! :-)[br]Tror bara att jag arbetar bäst med det jag gör bäst. [br]Och det är inte att koda wordpressmallar..[br]En snickare arbetar ju inte dåligt för att han även hyr in en elektriker... ;-)[br][/quote][br][br]Mitt tidigare inlägg var inte kritik utan en metafor. Självklart håller jag med dig. Lyssna på Anders Tips dem är värdefulla. :-P[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
8
Tänkte bara återkomma i tråden och berätta hur det har gått..[br](om nån är alls intresserad)  ;)[br][br]Min blogg fick fortsätta vara en blogg med samma adress som tidigare (wodoo.se)[br][br]Istället gjorde jag en ny blogg och designade den att likna en webbtidning precis så som jag ville ha det. tidigare har jag använt mig av blogger´s bloggverktyg och kände mig ganska säker på att göra ändringar där så varför börja lära sig ett nytt system tänkte jag. Sedan är också fördelarna att google indexerar bloggers sidor och jag får på så vis högre besökssiffror..[br][br]Nåja, såhär blev resultatet i allafall : www.fightsport.se[br][br]Synpunkter och kritik välkommnas!
2066
2
Kul att höra och se hur det gått![br]Min enda synpunkt är att jag inte ser några scrollbars på sidan, och därmed inte kan läsa den text som försvinner nedanför skärmen. (Firefox 2.0.0.14)
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.